julia <3


kommit tillbaka ifrån koman

Tja på er! Var ett jävla bra tag sen, men Helin sa att jag skulle blogga så gör det inlägg, IDA KOMMER HEM IDAG! ska vara med henne ska väl börja röra mig emot henne snart, jag köpte en ny tröja idag och hårinpacking, såg tröjan igår när jag var med amanda och jag blev äckligt kär i den så köpte den idag!

Grejen är varför jag inte har bloggat är för det har varit med skolan, har absolut inget att skriva om, och har inte direkt haft tid, igår fyllde mamma år så firade henne.

den kommer vara jätte fin i sommar med ljusa jeansshorts! måste bara skaffa mig ett par :D


nu drar egot till stan


dagens

dagen var länge sen men har ni den, ursäkta för längst ner på bilden men hinner inte klippa bort det


underbart

Solen skiner och det är underbart! Ska börja göra mig i ordning nu, ska ju in till stan med Ida och fika, sen blir det träning och sedan emma och fanny. Vi hörs mer ikväll omdet blir något bloggande då.


vi för snart exakt ett år sen, finns finare bilder på oss baby men jag älskar dig!

veckans planer

Tisdag: fika med ida i stan, träna, fixa allt innan romme med emma och fanny och de sover hos mig.

Onsdag: ROMME MED EMMA OCH FANNY!

Torsdag:
vara med ida, köpa present till lina, träna, på kvällen ska jag hem till pappa och snacka, packa

Fredag: Åker till åkersberga på tjejmiddag hos lina, sover där

Lördag: åker hem till stockholm igen.

Söndag: plugg!

alla vi har väl varit små?;)


loooooov!

Tjena, igår åkte jag hem till idas syrra, ida var barnvakt, jag och paula var också där. Sen drog jag och paula till min pappa för att hämta mitt pass. Sen åkte jag och ida o tränade, efter det duschade vi på plats sen drog vi in till stan, (jag,paula,ida och linnea) in till stan och tog den fika, vid elva ryket drog vi hem. Paula sov hos mig och det var en lång natt, vi låg och pratade om allt.

Idag vaknade vi vid halv ett, vi kollade på film, sen vid fem drog jag och tränade, sen drog jag hem till paula igen sär även ida var, det var meningen att jag skulle sova hos henne inatt men hon blev sjuk.

hoppas du har det bra vännen i alperna! <3


RSS 2.0