ny desgin

som ni ser en ny desgin av emmaslemma :D som skrev ett litet inlägg också! Den vart snygg men ändå enkel eller hur? 'Det behövdes en ny eller hur ? Har haft den andra sen i somras. Nej nu ropar sängen på mig :) godnatter vi hörs imorgon <3

ingraaam

BAJS :D
tänkte bara säga att ny har jag hjälpt fiapialiaplingpong ballong med hennes blogg... det var allt jag hade att säga ! ;)// PUSS från emma <3

Långt samtal

Hellu, färgningen vart bra, tummen upp på den! Åkte och köpte kebab med mamma sen, fan vad äcklig den var! Sen ringde Julia mig och vi pratade allt om himmel och jord. Pratade i nästan en timme, vart ett långt samtal Imorgon ska vi ha en tjejkväll bestämt och plugga, blir helt jävla awesome! Vi har mycket att snacka om imorgon också. Nej nu sitter jag och funderar på vad fan ska man ha på sig imorgon till skolan? Får alltid sån jävla panik på morgonen sen så står man där och drar på och av kläder hela tiden men ändå tar man det första man provade sen får man stressa till bussen, samma visa varje morgon.


syrran är hemma nu

nu ska syrran hjälpa mig, ska jag färga ögonbrynen och ögonfransarna för första gången, brynen har jag färgat förr men inte fransarna, ska bli spännande och se hur det blir. Någon som har färgat fransarna förr? och i så fall, vart det bra?




Hörs snart ;)


åter igen söndag

God eftermiddag alla glada, eller man är inte speciellt glad på en söndag kanske? Det är aldrig jag i alla fall. Igår gjorde jag väl inte så mycket, jag var med johanna och hennes kille någon timme, åkte hem vid halv tio för vat sjukt trött och var väl inte så speciellt frisk heller. När jag väl kom hem så satt jag och tittade på Australia med familjen, skönt med en hemma kväll ibland också! Gick och la mig vid halv tolv-tolv och tänkte men om jag går och lägger mig nu så vaknar jag tidigt. Nej jag vaknade vid tolv, så sov tolv timmar i natt, awesome! Men ja, tanken var ju att jag skulle plugga idag, men det har dock inte blivit av än, men det kommer väl förhoppningsvis.
Har legat i soffan hela dan och kollat på film med halvbrorsan.

sådana dagar finns det inget bättre än att ligga i sängen och bara chilla framför en film! En osminkad sofia...


att bara några ord kan göra en människa glad!

jag och sofia har så jävla underbara minnen tillsammans
 jag älskar henne,
 hon är den vännen man verkligen kan lita på:)<3


jag älskar dig johanna maria eriksson ! <3


dunder förkyld!

Halsont har fått över till förkyld, dunder förkyld! Inte kul måste springa och snyta mig 24!7.  Igår när jag och ida skulle hem var tågen försenade minst en halvtimme :O satt i älvsjö i en timme för vårat tåg kom aldrig, så min låtsas pappa kom och hämtade hos, JÄVLIGT SNÄLLT! Hade inte direkt någon känsel i fötterna igår, det var ju snorkallt! och det gjorde ju inte saken bättre för nu är jag ännu mer sjuk! Men jag sitter ocg funderar på att åka och sola 25 minuter, är blek som ett spöke! Klarar inte av det. Jag har ändå inget att göra då kan jag passa på att bli brun!

nacka ikväll

Hej snyggingar, är hos ida nu, vi lyssnar på musik och snackar om balen faktiskt, fast det är långt kvar men ändå. Ikväll drar vi till nacka, ha de bra pusshej :D<3

sommar! Kan inte tiden gå fortare ?


en hemlis

Jag och Mr. X har en hemlis, den tänker vi inte avslöja! :D


ge mig sommar och sol för i helvete!


school time

tjenare snyggingar, nu har jag bild, ska sitta och leta fakta om surrealism, kul va?:D inte riktigt men sitter och lyssnar på spotify så det blir lite mer underhållande! Bjuder på en låt som jag sitter och lyssnar på just nu

John Mayer- in your atmosphere

den här står högst upp på min lista just nu! så sjukt fin


sofia goes blond?

Godmorgon babes! =) Har ställt väckar klockan fel idag, smart, ställde den på åtta när jag egentligen skulle ställa den på sju. Blev en längre sovmorgon för mig och jag tänker inte stressa till skolan heller, har jag försovit mig så har jag, jag kommer när jag kommer, jag hatar stress. Just nu knarkar jag sönder syrrans platta med Takida, love them! Nu ska jag åter gå till min morgon. hörs senare ikväll bitches <3

ångrar

ångrar att jag träffat dig
 ångrar att vi älskade
men mest av allt så ångrar jag att jag kämpade!


en jäääääävligt tråkig onsdagskväll?

Vad gör alla? Själv sitter man här och rullar tummarna och gör inte ett piss, jo lyssnar på musik men det är ju underhållande! Inte direkt va? och jag är inte ett dugg trött så gå och sova tänker jag inte göra och så har jag sovmorgon så då kan jag ju vara uppe lite längre också, men ska man kanske ta och titta på någon film, eller sitta och vara social med mamma och josé, gå ut på en promenad, ta ett bad? vad fan ska man göra? :P

hittade en gammal bild på mig =)


GOTLAND!

Jag älskar syrrans mjukisbyxor! :
D men hon blir så sur på mig så fort jag tar dom, haha busigt!
Säg inget till henne att jag har tagit dom bara ;)
Nu lägntar jag jätte mycket tills klassen åker på klassresa till Gotland!
Det kommer att bli så jävla awsome! :D då kan jag köpa egna byxor också ;D


inge mer snö tack!

Hallå i stugan! Är allt bra med er? Med mig är det bara awesome som vanligt bara att så fort jag inte snackar och sen ska börja prata med någon så är rösten borta, och lite ont i halsen och så är jag förskyld, okej helt awesome kanske det inte var ändå.
 Kom nyss hem ifrån skolan som har varit helt okej idag men jag får äckliga vibbar när jag sitter och äter ,undra på varför!? Inte så konstigt direkt, men tänker aldrig mer ta isbergssalladen i skolan i alla fall den saken är bomb säker! och fan vad bra jag jobbar på lektioner alltså! Jämför mig med förra terminen så är jag ta med fan bra grym nu! SOFIA ÄR BÄÄÄÄST! =D men var ju ändå inte någon nyhet direkt. Träffade Emma på vägen hem på bussen, det var kul att se henne igen och sitta och snacka lite, somras sen jag såg henne senast.

Som ni märker så är det inte lika bra uppdatering längre, men det är ju för att jag inte är sjuk längre och sitter framför datan hela dagarna :P
Ska sitta och lalla lite med datan och sedan åter gå till plugg, yeeeah så roligt! Sen ikväll ska jag chilla galet och imorgon så har jag sovmorgon! Det var ett tag sen vi hade det, så tummen upp på det!

här har ni mig, ser ut såhär just nu min "fina" mysiga hemma outfit, ser fan gravid ut! :O men det är faktiskt tröjan som gör att det ser ut som det ;)


det märktes att jag inte tränat på en vecka

Hallå på er, var i skolan idag, hade prov, gick rätt så bra, eller det kändes som att det gjorde det så får hoppas på det. Åkte hem snabbt sen drog jag direkt till träningen, märks att det var en vecka sen! Tar på krafter som fan när man är sjuk! Aja åkte hem, sen ringde bästa johanna och frågade om hon kunde komma över till mig, jag frågade driver du med mig? Så ja nu är hon här :D fick roligt sällskap när jag satt och käkade, stoppade i halsen ett antal ggr. Ska hoppa in i duschen nu sen får vi se vad som händer! <3

älskar dig mer än allt annat bebis :D <3<3<3<3<3<3


dräggel!

Är han inte grymt äckligt snygg! Dagens snygging asså! Det är därför jag sitter och tittar på Johan Falk, haha nej nu skojade jag bara men åh så snygg han är!


Ledig för stunden

Nu har jag precis gjort klart so:n känns så skönt. Men jag har läxförhör imorgon på ett ANTAL sidor, så ska läsa igenom dom sen innan jag går och lägger mig. Men den andra nian har redan gjort det förhöret, och de sa att de inte var så svårt. Imorgon ska klassen till ungdomsmottagingen också, ska passa på och fråga om p-piller, får börja med det för mamma och allt men hon ville att jag skulle snacka med dom innan också.

hittade en gammal bild på mig ifrån 2008 =) fortfarande lika söt ;)


words

Jag trodde du var bättre än så! Trodde du hade lite mer vätt i huvudet, men det är upp till dig nu, jag tänker inte kräva tillbaka kontaken, känns det bättre såhär så kör din stil då, men du kommer alltid vara min pappa även fast det inte känns som det så kommer du alltid vara det, men du har inte direkt uppfört dig som en pappa ska göra. Hoppas du själv inser att det du har gjort är fel, och att du gör fel.


mardröm

Kom nyss ihåg vad jag drömade om inatt, det var hemskt! Jag drömde om att jag hade tappat tre tänder, de bara ramla av så gick där sen utan tre tänder, men det kändes så verkligt också! Det var inte roligt.

Det här skulle vara snyggt va?
 


ska man inte bli mätt när man käkar?

Hemma igen, har böckerna hemma nu så ska snart börja med pluggandet. MEN NU ÄR JAG SÅ JÄVLA SPY FÄRDIG SÅ JAG VET INTE VAD JAG SKA TA VÄGEN. Jo jag tänkte käka lunch i skolan så jag slipper göra något hemma, jo efter att jag nästan har käkat upp allt så ser jag en snigel jävel i min mat!! Hur jävla fräscht är det på skala 1-10? Jo 11, blev så jävla äcklad och sur så gick och stoppade två fingrar i halsen på en gång och nu är jag hungrig men så äcklad! Ska väl ta och göra något lätt så jag får i mig något i magen. Jag har alltid sån otur i livet, är de inte det ena så äre det andra

Motala 2006, ge mig sommar och sol nu!


mina val

Helluu! =) sitter och söker nu, det går rätt bra, har sök till sex gymnasium, tänk om jag inte skulle komma in på någon, fan vad fail det skulle vara! Men tog Sjödal som första val i alla fall och hoppas jag kommer in på den, det är mina största önskan just nu! Vet inte varför jag vill börja där men sen när jag var på öppet hus där förra året har jag velat gå i den skolan, skulle vara chill nära till skolan och allt, man kommer känna igen många där! Fan vad jag längtar till gymnasiet nu vill bara bort ifrån Vista!
Helin har hjälpt mig till vad jag ska välja för hade lite panik för kom inte på ett skit, kändes ju sådär! Men nu har jag i alla fall lugnat ner mig.

Sjödal- SMBE
Östra gymnasiet- SM JURIDIK
Tullinge gymnasiet-  SPSP
Mediagymnasiet i Nacka- SPÖRV
Jensen gymnasiet västra- SPBE
Östra gymnasiet- beetendevetenskap

Hörs hemma sen, ska kolla runt lite med mamma sen också.


morgonfrilla

Godmorgon på er. Måste fixa håret snart, står åt alla håll och kanter, snyggt! Ska snart kila vidare till skolan, hämta böcker, söka till gymnasium( jag har bara ett alternativ kommer inte på fler) sen dra hem igen och lägga mig på soffan och sova. Sen ikväll är jag fullspäckad med plugg, jag som så gärna vill träna igen! Det var en vecka sen sist, men imorgon då jävlar ska jag ta med fan i mig träna!

nytt i garderoben

Nu kom bilderna in på datan, ska strax lägga in dom också. Mamma, José och Sandra ska åka och köpa lite söndagsmys nu och jag stannar hemma, latmasken nummer ett, det är jag det.

en tröja JAG ÄLSKAR RANDIGT!
ett diadem med en roset
lackleggins



jeansjacka till våren/sommaren



mina älsklingar :D så snygga!







och ett vitt linne också men de kanske inte är så intressant och se?:P







känner mig på nivå 0

Då var det söndag igen då, helgen är slut men jag stannar hemma imorgon för medicinen har dragit ner mig på nivå 0, orkar ingenting. Känner mig inte som en människa längre. Men jag ska i alla fall till skolan och söka till olika gymnasium imorgon, sen drar jag hem igen. Måste hämta böcker också så jag kan plugga och komma ikapp, vill ju inte ligga efter.
Jag shoppade ju igår, försöker lägga in bilderna på datan med den reagerar inte, surt! Men ni minns klackskorna jag pratade om igår? dom fanns kvar, och de hade sänkt priset en hundralapp till, det gjorde mig glad och min storlek och allt! Tummen upp på den, så ifrån 600 kr till 200 kr på ett par klackskor, jag är glad i alla fall för jag har typ kärat ner mig i dom som fan! Sen vart det lite kläder också som fick följa med söta lilla mig hem.


så jävla shopping sugen!

Jag har inget att göra, prickarna är borta så jag kan visa bland folk så jag tänker åka in till skärholmen nu, är så sugen på ett par klackskor som är på rea min storlek och allt, men såg dom i onsdags så jag hoppas dom finns kvar att ingen har tagit dom! Då blir jag riktigt sur, mitt humör är sådär just nu och det ända som hjälper är shopping. Så ska jag sminka mig lite lätt sen drar jag och shoppar! Hejsvejs <3

det kliar inte längre ! :D

Godmorgon alla vakna, har precis käkat en god frukost. Mamma har slängt ut alla blommer som vi hade i lägenheten, och nu kliar det inte längre, visste att det var dom där jävla blommarna, eller vi tror att det är det i alla fall, någon gång nästa vecka ska jag åka och göra ett pricktest och kolla vad jag är allergisk emot. Men idag ska jag i alla fall vara med nathalie, ska sova hos henne wiiie, vad vi gör vet jag inte men något blir det alltid, väntar bara på att kärringen ska vakna bara :D

Igår var jag hos kusinerna och firade Hampus som nu är 13 år! Man bebis börjar bli stor! Har inte träffat honom sen i somras och han är typ 2 dm längre än mig och är i målbrottet. Men i mina ögon är han alltid min lilla bebis :D


ännu mer medicin

Kom hem ifrån akuten för ett tag sen, käkade donken efterråt tyckte att jag förtjänade det. Snabbmat är det bästa som finns när man mår dåligt. I alla fall de vet fortfarande inte vad det är, varför jag åkte in idaf igen var för att mina fötter,händer och ben var alldeles blåa och prickarna var värre idag än igår, jag fick svårare att andas, ont i sidan, men läkarna gjorde inte så mycket mer utan att jag fick ännu mer medicin med mig hem. Jävla sjukvård asså? De ska väl ta med fan ta reda på vad det är? Det kliar som in i helvete men jag får inte klia tillbaka, det är orättvist! Jag ska duscha och göra mig i ordning snart, ska till mina kusiner som jag nämnde tidigare.

Men det roliga är så fort jag kommer ut ifrån mammas lägenhet försvinner allt, sen när jag kommer in igen så börjar det klia som in i helvete! Stackars mig ! :(


vad har hänt med glada sofia ?


svar på tal

Till Elin
vad har hänt?
lite längre ner har du ju massor med prickar, är det nån sjukdom?
Hoppas allt går bra ..

Jag har själv ingen aning om vad det är, typ någon allergisk reaktion eller något men jag var blå om händerna fötterna och benen, men jag hoppas  det går bra i alla fall :)


akuten

nu åker jag in till akuten igen, hejdå

Sussa sött

Godnatt alla sötnosar :* ska sova nu eller men ska först prata fredrik i telefon då kommer jag sova gott sen och titta på en film för någon ska för mig blir det inte kan jag ju tala om ! :D sovmorgon yeeaah, ser jag förjävlig ut i morgon som jag gör på bilderna nedanför skjuter jag mig själv !

 

"smarriga bilder"


MM.. jag längtar jätte mycket till att jag ska få ta min underbara medicin imorgon, har aldrig smakat något äckligare i hela mitt liv !








Hej hopp gummi snopp

En gång var du allt, nu är du ingenting

Det var inte igår, har haft fullt upp tyvärr men jag ska försöka vara så snäll som möjligt att börja med bloggen igen, vi får väl se hur det går, men det ska nog gå bra hoppas jag. Idag var jag i skolan men vid halv halv ett åkte jag till akuten. Så söta som Malin och Linnea är så följde dom med mig, ni ska få lite smarriga bilder senare. Fick tabletter, vi var där i 2 timmar kanske. Sen drog jag och Malin hem till mig, somnade lite på soffan. Sen går jag till badrummet och får största choken och ropar på Malin. Det var ta med fan prickar överallt!! Då pratar jag inte om små prickar utan enorma!

Har inte gjort så mycket mer idag, ingen skola för mig imorgon i alla fall. Hemma och ta det lugnt sen på kvällen dra till mina kusiner på middag i Hässelby.


söndag igen

kom hem halv fyra inatt och vaknade nyss typ, ska träna vid fyra awesome !! är fett taggad ! :D sen hem, duscha käka, sen plugga. sen kommer jag avsluta den tråkiga söndagen framför en film i sängen med tända ljus, najs va ? ;)

Egentligen vad fan är söndagar till för, man bara sitter och väntar på att skolan ska börja igen, eller ska man tillbringa dom med en pojkvän? Dock har jag ju ingen, men eller så är det en plugg dag. HATAR söndagar


flottsbro

Hejsan hoppsan, det var ett bra tag sen, idag ska jag och ida till flottsbro och åka skiiiiidor ! =) så jävla kul. Aa, man får väl hoppas på att man ser likadan ut när man åkte hemifrån och när kan kommer hem. Tjingeling! =)


malin, jag och ida förra året i rome


RSS 2.0