en lugn kväll

det vart en lugn kväll ikväll.. det började med att jag kom hem till fanny halv fem . vi satt och pratade .. sen tittade vi på en film twilight den var as bra ! :D fyfan man blev ju kär i filmen! kvar över sex kom jossan och cornelia.. det var jätte länge sen som jag var med dom .. vi satt och pratade sen gick vi till pressbyrån och köpte godis .. haha vi är tjockisar ;)
sen tog cornelia bussen hem. sen gick jag fanny och jossan hem till fanny och tittade klart på twilight..eller vi tittade på den från början (: men det är bra så man kan titta på den hur många gånger som helst. sen vid halv elva tiden började jag röra mig hemåt.. hade jätte tråkigt på vägen hem.. men jag hade hampus som underhöll mig, haha taack ;) <33

när jag kom hem stod en ny lampa i vardagsrummet som jag och pappa började mecka ihop den (; haha det var jag som ville det . vi blev klara med den nyss så nu hänger den i taket .. as fin (: i morgon blir det en tripp till ikea .. haha det är fjärde gången vi är där den här veckan jag ÄLSKAR IKEA ! jag ska gymma med ida också ska bli skönt att börja träna ,få bort julmaten lite..

men nu ska jag vara lite social mot min familj..

puss hej <33

fanny :D

heej allihopa .. snart ska jag ta bussen hem till fanny . vi får se vad vi hittar på ,någonting ialla fall .. men det blir väl en lugn kväll i kväll :) idag har jag bara lattat mig .. haha legat framför tv i mitt rum ., jag har inte orkat gått upp idag .. men nu ska jag ta på lite mer mascara sen ska jag ta bussen hem till fanny .. love yaa hunny ...

Tjaaaaaaaaaaaa då :) puss sofia

shoppat..

heej allihopa :D idag har jag varit och shoppat i stan med nathalie .. jag hittade rätt så mycket, hittade en jätte fin  klänning på GinaTricot.. men den var lite trasig i sömmen men min farmor skulle fixa det .. men jag fick den ialla fall 50 kr billigare :) vi gick inne i stan nästan i fyra timmar och min ben var ju helt borta ... min rygg med.. jag köpte

* en tunika
* en klänning som jag ska ha på nyårs afton
* ringar
*örhängen
* halsband
* halsduk
* lösögonfransar ( vill testa och se hur det ser ut på mig)
* lös naglar

i morgon ska jag vara med fanny , det var jätte länge sen som jag var med henne .. saknar dig hjärtat , men i morgon ses vi (:

nu orkar jag inte skriva mer hörs senare eller i morgon

 / puss sofia

tja fan :D

det var länge sen nu som jag uppdaterade .. förlåt =/ men jag har inte orkat * host*
igår var jag ute i vaxholm, hos pappas kompisar :) hade jätte trevligt. skratt hela tiden.. Emilia deras dotter, hon gjorde kork skruvar i håret på mig :D vart jätte fint. ska fan köpa en locktång. (a) i morse vaknade jag av att Martin skrek . NU ÄR DET FRUKOST. jag lovar verkligen han skrek och alla vaknade med ett ryck... den nya väckar klockan. haha jag var nog den som blev mest rädd..sen får jag en hund på mig som börjar slicka mig i ansiktet, inte ett bra sätt att väcka mig på.

jag har precis städat min lillebrors rum, haha visst är jag snäll. nej men allvarligt det var jätte stökigt.. så jag orkade inte se det någe mer . haha okej jag ska inte säga något mitt rum är också jätte stökigt men det orkar jag inte städa :P det får bli i morgon.. ska försöka shoppa lite kläder i morgon, ska försöka få med mig sandra , min stora syster, det är inge kul att gå och shoppa kläder själv (a) men men .. nu orkar jag inte skriva mer skriver väl mer i morgon eller något :)

/ puss sofia

åh...

julen är snart slut :O får man vänta ett år till.. men jag är i alla fall nöjd med min julafton.. jag firade hemma hos min kusiner i vällingby, hade jätte trevligt. jag älskar verkligen min släkt man skrattar hela tiden och alla är galna :) hur firade ni eran jul ? hade ni det bra :)

men nu ska jag duscha och sen göra min i ordning för jag ska hem till min farmor och fira juldagen :)

/puss sofia

helt underbar låt


dagens citat

"lova mig att du kommer att ligga i min julstrumpa i morgon."
gulligt va? :) <3

dagens outfit

    
Lila tunika - ginatricot (gammal)
strumpbyxor - H&M
tomteluva- åhlens

inte långt kvar !

10 minuter kvar till julafton :D jippi :D !!!!!!





hemma

Hej, nu har jag precis kommit hem till mamma. vi var vid min morfars grav och tårarna rann. Mamma skjusade mig till huddinge centrum jag skulle köpa lite saker, men gud vad mycket folk det var där. jag köpte glitter spary och glitter puder till i morgon. ikväll blir det en liten julafton med mammas pojkvän och hans son viktor ( min halv brorsa) ska bli riktigt mysig. nu ska jag börja slå in paket. 
                                                                    
                                                                                            r.i.p morfar <3
                                                        


dan före doppare dan

23 december och det är juladton i morgon, jag kan inte tänka mig det. jag vaknade nyss utav att mamma ringde mig. så nu kollar jag på tv och sitter vid datan. ska snart göra mig i ordning för hon kommer att hämta mig och vi ska åka till graven. min morfars grav,

det var för 6 år sen som min morfar dog, jag saknar honom varenda dag. bara så du vet morfar jag älskar dig mer än allt annat, 

        /puss sofia

Ge aldrig upp hur jobbigt det än kan vara!
 när man minst annar det när man vill ha dig så är du borta !
nu förstod jag vad jag verkligen gick miste om.

det går inte att glömma dig, det är sjukt jobbigt.
visst alla gör misstag, och jag vill inte göra samma misstag igen
jag älskar  dig <3


min desgin

min desgin är gjord av Amanda Lindell, tack så mycket hjärtat :) <3
besök även hennes blogg liindells.blogg.se

 / puss sofia

dagens låt


första inlägget

tja fan :D nu har jag skaffat blogg igen, idag har jag inte gjort så mycket började med att jag vaknade av att det ringde på dörren vid tio och min pappa stod där med min kusin. Då var det bara att vara barnvakt då resten av dagen., felicia heter hon 8 år. Vi har kollat på tv, spela på datan..o.s.v. vid sex tiden kom min farmor och hon sa att vi skulle göra mat. blev julmat ^^ mums. haha jag som är mäster kocken själv stod och gjorde mat, felicia ska snart åka hem, så sen vet jag inte vad jag ska göra. nu sitter jag vid datan och är proppmätt.. känns som om man vill spy upp allt.
nu ska jag titta runt lite på andra bloggar orkar själv inte skriva mer.


/ puss sofia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0