I'm not dead

Hej, var ett tag sen nu, men mitt liv har varit lite upside down på den senaste tiden, men nu är alla bitar på plats igen. Kom nyss hem till pappa, han kom hemifrån Polen idag, han var där med freddie, speedway såklart! och Tomaz ifrån Slovenien är här han vi var hos i sommras, han åker hem på onsdag, och jag har gått och blivit sjuk! Gick hemifrån skolan idag vid halv tio och har legat framför tv:n på soffan hela dan. Vet inte hur länge jag ska vara hemma, men vi får se. Har intr varit sjuk på nästan 2 år, kanske var på tiden att jag blev sjuk. Kvällen kommer spenderas i sängen framför en film, mys!
Menmen nu ska jag titta runt lite på andra bloggar och så. pussar och kramar. <3

  

1. tomaz 2. benke och jag, den gubben är som en farfar för mig 3, jag och syster
(klicka på bilderna för en större bild)




class 9b will always be in my heart





























skärpning från min sida

Hallå, började vid åtta idag, och vad ska man säga om skoldagen? Jo den var suverän, eller alla hade väldigt roligt tillsammans idag och vi hade även spexfoto som ni snart kommer att få se, vi tog med Katarinas kamera också det är dom bilderna ni kommer att få se. De fotot vi tog med fotograferna kommer nu få se en annan dag när bilden kommer så klart. Vi slutade vid halv tre, så kom jag hem vid halv fyra ungefär, la mig på soffan och var helt död och nu sitter jag och väntar på att katarina ska skicka över alla bilder för jag glömde ta med min kamera, hehe.

Fick väldigt väldigt väldigt många kommentarer om att jag var jätte söt och allt precis innan spexet:) Blev så himla glad eller jag blir glad när man får höra sånt !

Bilder får ni se om nån timme eller så :) <3

har ingen blogglust.

Hallå, skoldagen gick bra men är så himla trött på dagarna ! Är sjukt trött nu också, ska sova snart, hehe men igår var jag med Ida efter skolan, vi var barnvakt, eller rättare sakt hon var det och jag var med. Senare på kvällen drog vi hem till michael där Totte, Leif och Axel var. Kom hem åt lite sen gick och la mig.
Idag då, fick skjus till skolan, väldigt skönt för ni såg ju hur vädret var på morgonen? I alla fall, slutade 13.10 idag, drog hem städade mitt rum sen gick jag ner till centrum och mötte upp sötaste Daniel! Vi gick hem till mig låg i sängen och tittade på film, super mys! Följde honom ner till tåget vid sju kanske, sen när jag kom hem la jag mig i soffan och tittade på tv och nu har jag hamnat här. Har inge mer att säha , puss lovers <3

vi hade tråkigt på idrotten, eller vi skulle gå på en "promenad"

yeeah ;D


jaa men så här kan det också se ut när man har suttit på en bänk


Malin <3


jag och linnea


jag


jag, linnea och malin


jag och malin


<3


mee


söta linn






Sofia jordan åhnström



Jag kan äntligen börja le på riktigt igen! <3

dålig uppdatering jag vet

Vet inte vad som händer? Men det ska bli ändring på det, idag då, hade vi skolfoto och jag vet inte hur det blev men jag hoppas att det blev bra, men det gick så himla fort, ni vet självporträttet? Man brukar ju alltid ta hundra bilder innan det är klart men han tog bara en på mig och så sa han så perfekt jätte bra, och jag sa förvånat VA? Redan och så började han garva. Men i morgon då ska vi ha spexfotot kommer bli bäst! Nää bäst vet jag inte men det kommer att bli kul.
Idag efter skolan var jag med ida, följde med henne till stan, sen satte vi oss och snackade om allt och så skönt att prata med henne att umgås med henne, det är så enkelt eller vad man ska säga och i morgon efter skolan ska jag vara med henne också.
Ja i alla fall, när vi hade varit i stan började jag röra mig hemåt och ida vidare till björkhagen till sin syster. När jag kom hem la jag mig på soffan och somnade, hur skönt som helst! För jag somnade vid halv ett-två i natt och skulle upp halv sex och när jag gick upp och tittade på mig själv i spegeln var min ögon väldigt röda, ja ba, ooh shit nej !! Hoppas det inte syndes på fotot bara. Men kommer nog bara väldigt jobbigt att somna ikväll, men jaja vi får väl se.

vissa dagar saknar jag verkligen slovenien ! <3

har man tråkigt så har man


Namn : Sofia
Smeknamn : fia
Bor :  Huddinge, Tullinge
Född :  1994.10.05
Lägning : boys boys
Status :  singel
Syskon : 2 st
Kärlek : flörtar
Hårfärg : blont
Ögonfärg : blå/grå/grön

Har du någonsin:

Skadat dig själv meed flit ;
  nja inte som jag kommer på men tror inte det :P
Velat ta självmord ; ja tyvärr,
Varit så kär i någon att du skulle kunna ta dit liv för personen ; JAA!
haft sex : ja
Snattat :  hehe aa tyvärr :/
Testat någon form utav droger : nej aldrig :O
Druckit dej så full att du inte kunnat stå : aldrig!

Hur gamal är den älsta du haft sex med : 88:a
Och den yngsta : ....
Vem hade du sex med senast : ******
Hur många har du haft sex med :
privat (läste fel på frågan förr)
När förlora du oskulden : den 31:a mars 2008, hehe har bra minne ;)

Har du förlorat någon nära dig : Ja :/

Vad har du för mobil : Sony Ericsson s500i
Vart har du mobilen dån du sover : bredvid mig i sängen
Hur svarar du i din mobil :  aa det är sofia
Operatör : comviq
Nummer : 073 52 70 ***

Vad heter du just nu på msn : S. så himla söt!
& i personligt meddelande : www.sofiajordans.blogg.se
Hur många kontakter har du online: ungefär 60 st
Vem skrev du senast till : daniel <3
Vem är snyggast på din msn : hehe jonas helt klart ;)
& fulast ; många

Vad har du gjort idag : legat i sängen och varit med Malin
Vad ska du göra senare ; duscha sen sova :O

10 snabba:
Kär just nu :
 nix,
(om ja , i vem :
Ätit tårta idag
: nej
Varit hemligt kär i någon ; oohh jaa
Haft sex med en främling : nej :S
Varit gravid : trott det en gång
Velat döda någon : ja
Vill byta utseende : nej är nöjd med mitt
Svalt sperma : nej
Blivit utslängd : nej
Lekt med någons känslor : aa, tyävrr :/


söndag kväll

Hallå, har spenderat nästan hela dagen i sängen och gud vad underbart det var att träffa Malin igår och när vi hade våran lilla tjejkväll, super mys, vi kollade på film, skrattade, pratade massa skit och nej helt underbart. Men vi slogs om mitt täcke i natt, jag är en jävel på att sno täcken ska ni veta.
Kom till mamma för någon timme sen och försöker välja vilka kläder jag ska ha på mig på skolfotot imorgon, ja som ni kanske förstod har vi det i morgon, en aning tidigt va? och vi ska ha spexfoto i morgon också, eller vi skulle ha med oss kläder i fall att det blir av. Men jag ska vara party pingla i alla fall, man fick vara vad man ville och hittade rätt bra kläder/klänning och lite små saker. Men det får ni se senare i framtiden.
Juste ska hoppa in i duschen snart mitt hår, usch!!!! fettigt och äckligt! ja det vara allt för mig för tillfället. <3


lördag

Hallå, var i stan idag med Malin, har inte träffatg människan på ett år tror jag ;o Men det var jätte trevligt, skrattade och pratade massa skit. Men jag fick mensvärk mitt i allt och då är inte det roligaste att gå i stan men jag knep igen. Jag köpte dock inget men det gjorde Malin. Hon ville gå in på Belle shoes och klockan började bli mycket för dom stängde 18:00 och klockan var typ en minut i men hon sa kom vi springer dit!, hehe någon Belle shoes blev det inte:P
Sötnosen ska sova hos mig idag (Malin) blir en tjejkväll mys!







Natti natti

Hallå stora, små, pojkar, flickor nu sitter jag här framför datan igen, kom hem ifrån min kusin för en timma sen kanske, firade henne, sju år! min lilla bebis! Hon börjar bli så stor men i mina ögon kommer hon alltid att vara min lilla bebis.
Ja ni jag har tyvärr inget mer att säga, har lättat på hjärtat ;) natti natti


Max min underbara man ;)<3


jag och min bebis ! <3



Gymnastik lockar inte längre

Ja, nu kanske folk blir ledsna, glada vad vet jag? men jag ska inte börja på gymnastik, för att ingenting kommer vara som det var förr! och det tar för mycket tid och jag ska börja gyma med Ida, Helin och Berna i huddingehallen, det känns så mycket bättre för då är det liksom ingen regelbunden träning då kan jag träna när jag vill och det kommer ju vara väldigt väldigt mycket plugg nu också, så mitt liv skulle bara bestå av plugg, träning, plugg, träning osv. Det är inget liv? Skulle ju bli galen efter ett tag! Det här känns mycket bättre gyma och det känns mycket bättre för mig, yes nu kör vi ;D <3

Gymnastik är en gammal del utav mitt liv!


slapp dag

Hej sötnosar, härligt väder ute va? Jag ska snart lägga mig ute i solen hade jag tänkt faktiskt. Började nio idag och vi hade typ som någon 5-kamp eller vad man ska kalla det för, var helt okej. Sen vart det lunch, var också helt okej och nu sitter jag och kollar lite på tv. Imorgon börjar jag tio och på kvällen ska jag hem till Helen förmodligen min gamla ledare, wiho! Måste snacka med tjejerna ikväll om hur det blir. Ööm,, japp det var nog allt för mig för tillfället, puss <3

Leif, jag och Malin


jag, Leif,Ida,Helin, Paula och Murat


Ida,Helin och Paula


Marcus och Tarek

Hallstavik

Snart drar jag till Hallstavik, känner inte att det lockar sådär jätte mycket som det gjorde förr, vi hörs imorgon puss på er <3

Bild ifrån sm helgen i Målilla


<3

Vi alla har våra tidsmakiner
, den del tar oss bakåt och dom kallas minnen,
 andra tar oss framåt och dom kallas drömmar.

kärlek är inget att leka med

Jag gillar den här killen väldigt mycket, men jag vet inte hur jag ska bete mig för att visa så han vet att jag gillar honom, jag tycker att jag visar det men han är väl blind,  jag vet inte vad han känner och tycker om mig riktigt, men snart skiter jag i det här, jag är så trött på killar, och jag tror han snart har en flickvän och det svider och jag är fylld av avundsjuka och ilska! och jag har inte gillat en kille så här mycket sen jag gillade Hallberg! Han var mitt allt ett tag, tills allt tog slut och jag va helt knäckt! Det tog nästan fem månader för mig att glömma killen, men har jag gjort det och han är en vän till mig idag, bättre det än att inte ha han i mitt liv.


tummen upp för erika!

Ditt hår är grymt snyggt och trodde aldrig att du skulle göra en förändring!

ilskan går igenom hela kroppen pga bara några ord

Jag klarar inte av det här längre! Jag hatar dig kommer alltid göra det, ditt jävla as! Vill inte ens tänka på vilket rykte du kommer att ha! Du är så ful och kommer alltid vara det! och du är falsk rakt igenom! Vem kan se något hos dig?!


Denna låt går runt i mitt huvud just nu


försov mig första dagen GREAT!

Hellu, försov mig idag första dagen i skolan, härligt, fast jag skyndade mig och blev bara en halvtimma försenad, menmen, det kände i stort sätt ingenting, vi gick igenom vad som kommer hända detta läsår och lite sånt. Det känns ändå rätt bra att vara tillbaka och det är bara ett år kvar med klassen :( Helt sjukt! Men ska se fram emot det här året.

Igår då vart det inställt pga regn, så Jonas föreslog att vi skulle åka till honom och kolla på speedway på tv, vi käkade och kollade på tv, :P vi åkte hem vid nio, och Jonas lägenhet är jätte fin! och tävlingen är flyttat tills idag, så jag ska dit idag igen och solen lyser ju än så länge så man hoppas ju på att det blir något men det tror jag <3

Kärlek! <3


tycker rätt synd om Dessie

Det här var ju ett tag sen det hände väl? Men jag har ju hört talas om att hon har fått en tårta i ansiktet, tycker det är rätt synd om henne, liksom vem vill ha en tårta i ansiktet, men jag kan inte låta bli att skratta åt det för det är ändå rätt kul :P


your arms feel like home

Den här låten får mig bara att tänka på dig, inget annat! <3

godmorgon

Hallå i stugan, nu sitter jag och snackar lite med Julia som jag inte har pratat med på år och dar. Hål i naveln blir det inte nog idag tyvärr! Ska prata med Jennie idag och bestämma något, men snart så kommer jag göra det, dagens planer blir att åka till Hallstavik, speedway såklart ! Nu ska jag duscha och göra mig lite i ordning så jag inte behöver stressa sen.

Vilken färg ska jag ha på "kristallen" på piercingen ? Har lite beslutsångest, antligen ljusgrön eller turkos, kommer ni på någon snyggare färg, kommentera ;) <3

jag i slovenien

mot pappa

Nu drar jag till pappa, hörs om nån timme :*

jag har tråkigt

Har du pojkvän/flickvän? nej
Är du kär? nja vet inte
Hur tidigt stiger du upp? typ 12, nu på sommarlovet
Vem/vilka vet mest om dig? ida
Vad ska du göra ikväll? hem till pappa och sen får jag se
Har du utländska föräldrar? Nepps
Var har du ont? Ingenstans
Är du bra på att måla? Sådär
Vem kramade du senast? ida
Vem pussade du senast? andre
Vem svor du åt senast? Minns ej..
Vad längtar du till? Tills skolan börjar
Vad heter dina husdjur? har inga
Har du körkort? Nej, men det kommer om några år ;)
Har du jobb? Neej
Favoritgodis? Choklad, heltklart!
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska
Sparare eller slösare? kan vara både och men nu är jag sparare
Vad är den bästa komplimangen du kan få? Att man är vacker?
Har du några homosexuella vänner? Nej, inte vad jag vet
Bio eller promenad? Bio=dåligt väder, promenad=bra väder.
Är du kittlig? om jag är! haha
Vad heter du i efternamn? Jordan Åhnström
Rädd för insekter? mjaa,
En låt som gör dig på bra humör? kommer inte på någon nu
Anser du att du är stark? haha nja
Favoritmaträtt? taco
Favoritfärg: svart och blå

2 dagar kvar på sommarlovet

Godmorgon, två dagar kvar tills skolan börjar känns lite konstigt men ändå så himla skönt! För när man vaknar upp på mornarna så ba: Jaha? vad ska man göra idag då? Nej men det ska bli riktigt skönt måste jag säga. Jag längtar till hösten, jag längtar jätte mycket för jag fyller dessutom år då hehe. Nej men höstmodet! That's my stile.
Jaja, nog om det, idag ööm.... ska jag hämta lillebror på fritids kanske, det beror på pappa när han kommer hem ifrån polen men ska ringa honom snart och planera lite, sen kanske jag tar hål i naveln idag eller imorgon great! Där jag ska göra kostar det bara 400 kr, suveränt! Jag är på väldigt bra humör idag, har ingen aning om varför men men alltid kul att vara på bra humör, nu känner jag att jag bara pratar på om inget speciellt, nu ska jag duscha sen så ska jag ta bort sminket som jag inte orkade ta bort igår <3


svar på tal

Emma:vad är det som ska vara likheten ? ^^ det är ju
same person (a)


Nej men att bilderna är väldigt lika varandra, ja jag vet att det är samma person :P

Natti natti

Hell no det där men bloggtorka! Har kommit på en del saker jag kan skriva om i morgon för nu känner jag hur ögonlocken börjar rulla ner och shit! Måste börja vända på dygnen, äh får bli imorgon, fast jag tror inte att det kommer att hända, jaja ett försök kan man alltid göra. Men nu ska jag stänga av datan och sen sova :) <3


såg nyss en likhet


<3

Jag ser ljuset brinna ut
undrar om allting har en början av ett slut
vi gick sakta steg för steg
utan att se oss om påväg mot ingenting
om vi börjar om igen
om vi hittar vägen hem
innan mörktet faller och skuggorna får liv
innan mörkret, innan drömmarna tar vid


Bloggtorka på g ?

Ja ni kära vänner jag tror jag börjar få bloggtorka men ska försöka att blogga så mycket som möjligt, fuck no! Ingen bloggtorka ska det bli! Idag åkte Ida hem ifrån landet så jag ska träffa henne, sen så ska jag hem till pappa och hämta pengar som han lämnade där till mig för han är i Polen med Freddie. Pengar till navelpiercingen. woho! Lägntar så sjukt mycket, har tjatat i flera år men nu, ja nu jävlar nu ska jag ta med fan få göra det.
Juste igår låg jag och pratade med Ida i telefon i 3,5 timme, kommer typ inte ens ihåg hälften vad vi pratade om, men det gör inget,  bara att jag fick prata med henne gjorde mycket.
Just nu har jag inget för mig så jag sitter och redigerar lite bilder. Ni kanske får några smakprov sen. Pussar <3

godmorgon

Hallå på er :) vaknade nyss och ska snart käka lite frukost,ja ni jag har i inget speciellt att skriva, men nu ni kära läsare, innan veckan är slut eller på måndag så ska jag ta hål i naveln :D kul va? okej kanske ni för er, men för mig :) <3

svar på tal



Erika: ääätt kvinna, du ska få din ruumpa tbx lugn bara jag fixar det baby ;D <3
Jaa :D haha ska försöka äta, du får komma hit för när jag var med dig blev jag ju hungrig ;) <3

dagen spenderades med Erika

Åh vilken underbar dag med Erika asså! En sån sjukt underbar person! Vi var i Skärholmen, pratade, skrattade, shoppade, hade inga som helst problem med henne, kunde prata med henne om precis allt allt allt! En vän som henne borde alla ha! Jag fick med mig en kofta hem i alla fall, bild på den får ni sen och nu sitter jag och nunnar på you are not alone med Micheal Jackson sån underbar låt!

Matenlusten blir bara bättre och bättre, men inte helt bra! Börjar se på mig själv att jag bara blir smalare och smalare mina rumpa försvinner! Det här är inget jag vill, jag strävar inte efter någon size zero om det är det ni tror, verkligen inte!
Nu tänkte jag skriva av mig lite ni ska få se vad som snurrar i mitt huvud hela tiden strax :) puss <3


torsdag

Va bredda på att det blir en dåligt uppdatering idag,

Ps. Jag blir så glad när folk visar att bryr sig om mig, tack Jonas! <3

Kvällens


Brunett vs Blondin

Vad passar ja bäst i ? Nu får ni vara med och påverka!


on friday


sofia tipsar

Den här mascaran är den bästa jag någonsin har fast!
Jag har använd den i nått år och rekomenderar den verkligen!
Den ger dig långa fransar utan att klumpa 
och kostar ungefär 130 kr.



                                           

oj oj oj nu har jag mycket att skriva om

Nu kommer det bara upp saker i mitt huvud som jag kommer på att skriva om här på bloggen.
Nu börjar jag bli så fruktansvärt irriterad på den här världen! Man får inte se ut som man vill utan att, vem tror du typ att du är Dessie eller? Vem fan bryr sig om Dessie?Det är många som har dragits till att ha långt blont hår och rosa läppar, jag drogs till det, men nu vill jag inte det, för den lilla äckliga fjortisen får bara så mycket uppmärksamhet och tror att hon är något! Jag skriver inte det här pga avundsjuka utan att det gör mig så fruktansvärt förbannad, jag fick ju en kommentar ifrån någon Steffi för inte alls så länge sen och säger tror du att du är Dessie eller?Fan heller! och jag tycker att det är fel att man ger ut 150.000 kr om året till en 15-åring! Tänk dom som jobbar och sliter? och så börjar jag tröttna på "bloggvärlden" jag har min blogg för att jag tycker om att skriva och berätta saker, älskar att skriva om känslor och hela den biten, jag vill inte bli känd, jag vill vara den jag är och ha min lilla blogg för det finns folk som gillar den och det nöjer jag mig med och jag behöver inte ha tusentals läsare varje dag.

att allt ska vara rosa i min värld finns inte längre och jag ska göra om header så snart som möjligt!

skit i bloggpausen

Allt känns mycket bättre idag, och det var igår allt var som värst! Men jag skiter i bloggpausen, Idag var med Linnea i stan och hon skulle köpa löshår eller jag följde med henne för hon hittade inte dit. Sen åkte vi hem båda två, sen får jag sms ifrån henne hur klipper man löshåret, då sa jag men är det inte bättre att jag hjälper dig någon dag då frågade hon om hon kan komma till mig sen så jag kan hjälpa henne och klart jag gör det.
Jag ska strax fixa mina naglar också, får bild på det sen.

fy satan vad jag saknar den här dagen!


...

matlusten,blogglusten och lusten över huvudtaget är inte på topp.. funderar på att ha en liten paus i bloggen nu, hur länge vet jag inte men det märker vi, glöm inte bort mig!




drar ut nu

Godmorgon mina trogna läsare, ställde klockan på 11 idag för jag ska strax röra mig ner mot tullinge centrum och möta Malin, ska vara med henne och vad vi ska göra än är oklart men något i alla fall.
De senaste dagarna har jag tvingat i mig mat och jag vet vad som är felet? Eller jo en grej som jag inte tar upp tyvärr. That's my secret,
Jag gick ut igår ialla fall och var med Totte, Leif och Sebba, väldigt trevligt dom frågade om jag ville vara med dom och jag sa ja för det är bättre och vara ute och tänka på något annat än att sitta hemma och må dålig,t berättar sen ikväll vad vi gjorde.
Nu ska jag borsta tänderna och sen gå ner orkar inte ta bussen tar ju ändå bara 5 minuter att gå typ, nyttiga jag ;D

dom här tjejerna saknar jag väldigt mycket !






måste komma tillbaka till verkligheten

Hellu, vaknade vid tolv idag och jag har inte kunnat sova pga av en grej som jag inte tänker ta upp i bloggen, man har ju lite privatliv också, i alla fall jag kommer inte gå ut idag eller inte göra någonting bara va för det behöver jag, beöhver komma tillbaka till verkligeheten. Nu alldeles strax ska jag iväg med mamma och jose till banken vi ska vara där vid fyra så jag får öka tempot, sen ska vi åka och hämta mina glasögon vi skulle ha gjort det i lördags men dom hade stängt när vi skulle hämta dom. Kvällen planer blir att mysa ner mig i sängen och kolla på film och ta det lugnt. Skriver mer när jag kommer hem .Nu måste jag dra pussar <3

svar på tal

Ida: Du passade jättebra i dem :)
 Har själv glasögon som jag ska ha när jag läser, tyvärr är jag väldigt slarvig "/
Åh, tack så mycket, jag kommer säkert vara slarvig utav mig jag med när jag väl får mina :P

Erika:oj är det du som gillar rosa eller, la märke till att du nästan bara har rosa kläder i headern också haha! men rosa är skitsnyggt så jag klandrar dig inte ;)
Hehe, jag vet rosa är skit snyggt, men ärligt talat börjar jag tröttna på det, var helt inne i det ett tag :p

Tiirdam: vill du kanske ha lite låttips =D?
Du kan gärna ger mig lite bra låt tips :P har redan tröttnat på dom jag la in senast :P

Det är kul när man får kommentarer så ni kan gärna kommenetera mer :D


Nää nu ska jag till Ida, var typ 2 månder sen jag såg hennes senast, ha det bra pussen <33

Hemma

Eller jag kom hem igår faktiskt, vaknade nyss, jag har haft det så underbart i slovenien måste jag säga, men i tre dagar kvar det inte så bra väder, monligt och skit, men sen kom det bra vädret igen och solen skiner ute nu så jag ska ut ovh sola snart, kanske ska käka frukost först ;) Idag ska vi hämta mina glasögon om vi hinner. nää vi hörs mer ikväll pussar <3
Btw, bilder ifrån slovenien kommer att komma då och då ;D <3

fran slovenien

hallo pa er :) jag har det skit bra har i slovenien. Inte en dag under 30 grader igar var det 39 grader, hur arligt som helst. Nu nar en data ar i gang kan jag passa pa att skriva ett litet inlagg at er. Ser att jag har fatt lite snalla komentarer som jag svarar pa nar jag kommer hem och vi aker hem pa torsdag kvall och kommer hem pa fredag kvall, det ar sjukt segt att bila ner kan jag tala om ar 220 mil hit och 220 mil hem men som tur ar sover jag for det mesta, det underbart har nere kan vara lite segt da och da nar man inte har nagot att gora menmen det ar underbart folk har ocksa, manga bilder har tagits och en del kommer ni att fa se. Imorgon ska vi till nagot vattenland som skara typ. Nu ska jag ner till underbara folket och umgas och ha kul hoppas ni har det bra hemma i sverige, hur ar vadret ? :) hejda alla sotisar <3<3

RSS 2.0