biljetter är bokade

Godmorgon sunshines! Jag är glad, vilket som är väldigt ovanligt faktiskt! För på onsdag åker jag emma och fanny till romme helt själva! Kommer bli så jävla awesome, bussen går ifrån Stockholm Central klockan 07.00 och vi ska sova hos mig på tisdag. Åh fan vad jag längtar! Jag försöker få tag på pappa så jag kan ta mitt jävla pass, måste säkert visa det för att de ska hyra ut skidor till mig, men han svarar inte, i värsta fall kommer jag åka dit själv och leta, men kommer säkert få skit för det senare, men jag orkar inte bry mig! Jag ska åka skidor:D
Sen den 17 mars ska jag till romme igen, då ska vi dit med skolan, bara niorna, hur najs är inte det på skala 1-10?

Dagens planer då, jag ska snart åka till Skärholmen och byta min sport bh till en större storlek som vi köpte igår, mina boobisar har visst växt mycket på den senaste tiden;) Sen ska jag åka till ida, hon ska vara barnvakt till söta Linn så kommer få se henne också, sen klockan sju ska jag och baby träna. Jag har sträckt låret, så vi får väl se hur det går. Bra hoppas jag!




Chris Daughtry

har inget vettig att skriva, men har shoppat med mamma, mormor och syster idag ialla fall och det var najs. Lägger upp lite låtar då och då för har inget att skriva.





dra tiden ett år tillbaka, då allt var bra, då det inte fanns några problem.


ge mig sommar!

 


r.i.p

idag är det sju år sen du lämnade oss,
 jag saknar dig så mycket, kommer alltid älska dig!
 Du var världens finaste människa!


det var lite halt!


tisdag kväll, uppbokad med plugg igen

roligt värre?





godnatt

Har pluggat hela kvällen och det mesta sitter tills imorgon, önska mig lycka till tills imorgon! nu är det natti natti för mig, puss på er.

give into me

I'm falling down on you, where are you from? What else can I do, you are so beautiful how can I go on? If I lose it all, would you go down on me? And I don't even know, the things you want me to see, I am waiting for you, thinking of you, give into me I
 will make you blue. I want to know if you feel the same. Your mine. I ridin' high like a aeroplane. I wanna give you what you need, but I don't dare to sak. I got no self-esteem, I don't blame my past, I 'm waiting for you, thinking of you, give into me I make you blue, I wanna know if you feel the same

inte okej

Jag tycker inte kissies bröst är okej! Dom är alldeles förstora och lägga ner 40 000 kr på bröst skulle jag aldrig göra! Undrar om hon verkligen tycker om dom, det skulle inte jag göra om jag var henne, tänk om 10 år, kommer hon verkligen tycka om dom lika mycket? Dom är förstora för hennes kropp också. 


en hungrig mage!

Hejsan hoppsan lillebror! Nej men tjenare snyggingar, kom nyss hem ifrån skolan och jag är hungrig! Ska ta något att äta. Har varit en rätt så chilldag idag i skolan, jag måste börja pristera bättre på lektionerna, börjar halka efter, ett tag var jag grym men vet inte vad som hände får börja om ifrån början igen. Nu säger magen ifrån och ikväll är jag uppbokad med plugg, yeeeeeeeah roligt va ?:D

jag och syrran förra året, nej för ett antal år sedan :)


svar på tal till anonym

anonym: men gud ofta du skriver så om din pappa

För det första vem är du? För det andra, jag skriver vad fan jag vill om honom för det han har gjort emot mig kommer jag aldrig förlåta! Du känner inte honom det gör jag och han är en vidrig människa, det var det jag ville säga :)

-25 brrrr!

Fy satan vad kallt det är ute idag! Vågar man gå ut tro? Man har väl inget val, slutar halv tre idag sen ska jag hem och plugga! Har fyra prov den här veckan, inte speciellt kul, biologiprov idag, kemi imorgon, engelska och spanska på onsdag, är inte det lite väl? Man får väl helt enkelt stå ut för om en vecka är det sportlov! :D


träning

Nu är det träning som gäller, hade tankarna på att hoppa över den idag men nej! Har fan suttit framför datan hela dan! Dax att jag gör någon nytta. Vi hörs senare, pöss på er <3

söndagar oh "kära" söndagar

Vad är det för mening med söndagar? Antligen är det en bakis dag eller så sitter man framför tv eller datan och nördar sig om man inte har någe plugg. Usch,fy och blääää för söndagar!

denna bild väcker många känslor! Den är inte fin någonstans men det var en utav de bästa dagarna i mitt liv.

babyface

sitter och tittar tillbaka lite på bilder.

2009
men ändå var jag söt på den här bilden.


jag vill åka skidor!

Romme 09


falska människor

Vad fan är det med dig pappa? Ursäktar att jag säger det här men jag hatar dig! Eller vadå ursäkta? Jag hatar dig för allt du har gjort mot mig och våran familj! Dra åt helvete, jag står för vad jag tycker och jag skäms inte, jag förstår inte att du inte skäms över dig själv. Din äckla lilla sak! Jag skulle inte trivas att vara i dina kläder, folk snackar säkert runt omkring dig och du tror att alla älskar dig men det är ju det vi inte gör. Du är falsk rakt igenom! Jag kan inte se dig som min egna pappa. Jag har ingen pappa, för jag har valt bort dig nu. En gång tiden var du som min bästavän, men vad hände?

Hur fan kan du välja inneboendena framför mig? Så vidrigt!Du har lagt ner mer tid på dom än mig. Att behandla mig som en jävla slav, du är riktigt vidrig, min vänner sa hela tiden du gör för mycket hemma, kan inte din pappa göra något, nej du satt på ditt feta arsle och snackade men tjejer istället. " Nej men jag har en dotter, hon kan väl göra allt"
Om inte jag gjorde något så fick jag inte göra någonting, fan vad jag hatar dig för det du har gjort mot mig och alla andra. Du har gjort så två utav dina döttrar inte bor hos dig, då måste du väl ändå fatta att något ät fel.

Grejen är du tycker synd om dig själv hela tiden. Ditt jävla ego! Du kan bara älska en person i taget och det har varit andreas. Du kan aldrig inse dina fel, du kan värka ut dig saker sen tro att allt var bra. Såna saker som du säger till mig har inte en riktig pappa i tankarna ens

Jag har älskat dig över hela mitt hjärta, men du har försökt köpa mig till kärlek, saker är inte det som betyder, det du har i hjärtat! Du är inte min pappa längre, jag känner inte dig längre.




söndag (igen)!

Godmorgon snyggingar! :D Söndag igen då, det händer inte sådär jätte mycket i mitt liv idag, träning och plugg. Det är väl det söndagar är till för, om man inte har en pojkvän?

Igår var jag inte hemma, jag åkte till berna och var med henne och ida, vi chillade, snackade för det mesta. Men det var en lugn och skön lördagkväll, men det tog 1.45 timme för mig att komma hem igår =O när det brukar ta en halvtimme. Det slutade med att José fick komma och hämta mig vid huddinge sjukhus. Jävla h*r bussar och tåg, hatar sl! Natten avslutades med att jag låg i syrrans rum och tittade på film.

Det händer inte sådär jätte mycket i mitt liv just nu,det är inte så jävla intressant heller för den delen, just nu tänker jag mest på plugget, träningen och vännerna.

hade på mig det här igår. Slappt och skönt!

äckel väder!

För i helvete! Vad är det gud inte fattar? Inge mer snö! Det räcker, det är så äcklig att gå i det här skit vädret, man blir ju ändå bara blöt! Usch vad jag hatar det här vädret! Finns ju inget bra med det.
Min morgon har varit seeeeeg. Mamma och jag skulle åka och shoppa idag men hon är sjuk så blev det inte, men imorgon ska vi göra det om hon känner sig bättre. JAG VILL HA NYA KLÄDER! =O
Jag har faktiskt pluggat lite idag, visst är duktigt, på en lördag liksom hallå? Ikväll stnnar jag hemma, tar de lugnt, kanske plugga lite till? Läsa i min bok, den är faktskt jävligt bra när man väl har kommit in i skiten. Flykten heter den, handlar om andra världskriget. Äh vi får se, att vara hemma ikväll är i alla fall check. Det är inte ens kul att gå utanför dörren i det här väder!

HAHA! Syrran ropade nyss på mig och jag reste mig upp och skulle gå till henne och jag bara ramlar ihop, benen ville inte som jag ville, sitter på golvet och är skit chokad, mamma jag och sandra bara garvar och jag fattar ingenting! har aldrig varit med om något sånt, fan vad äckligt :P

hittade en "jätte" fin bild på mig i somras, måste bjuda på sig ibland


sockerkaka

jag och ida bakar sockerkaka, eller hon bakar och jag sitter vid datan och läser upp receptet. Ikväll ska vi till Haninge och röja lite. Nej du ska jag hjälpa henne så hon inte bränner skiten som hon brukar göra. Ha det bra puss

smoothiemänniska, det är jag det!

träningen gick rent ut sakt åt helvete idag, det går bra varannan gång, lite sjukt! och när jag tog upp busskortet hur jackfickan så hittade jag mina nycklar i samma ficka, så dom är inte borta iaf.

Nu sitter jag med en rispåse eller vad fan det nu heter på magen! Skönt som fan för värken och så sitter jag och njuter utav en smoothie. Provade något nytt idag, jordgubbar och banan, satan vad gott det är då. Trodde inte att det skulle vara någon höjdare direkt men det var det! MUMS!

träning

Nu är det träning som gäller och jag har tappat bort min nyckel, höhö. Men vafan jag hade den nyss nu är den borta! =O spöket laban måste ha tagit den, nej nu ska jag byta om sen träna. Ska köra två pass idag, malin kommer till den andra, awesome, vi hörs senare <3¨

midsommarafton 2009 <3


kli i fingrarna!

Sitter och tittar igenom massa gamla bilder ifrån i somras, lägntar något förjävligt mycket dit och jag sitter och har kli i fingrarna att göra mina blonda fina slingor i håret igen. Men har sakt till mig själv att jag ska inte göra det för mitt hår är äntligen friskt igen så varför ska jag slita ner det på en gång när det redan är så kort. Ska låta det växa ut igen sen i sommar kan jag väl slänga in lite slingor igen. Så fräscht med ljusa slingor i håret! Speciellt på sommarn. Mitt hår växer ändå snabbt, så till sommarn har jag det långt igen, (förhoppningsvis) om det växte 2 cm på tre veckor. En ska bara! Jag vill ALDRIG mer ha äckligt fult tillgjort platina blont!

den här färgen vill jag ha igen, men se vad slitet det var!



röda lingon veckan

Ont i ryggen och magen som in i helvete! Så är man förkyld också, det gör ju saken bättre. Killar har det fan så mycket bättre! Så är hemma idag ifrån skolan. Sov hos paula i natt faktiskt, ida också. Meningen var att vi skulle kolla på killarna i klassen när de hade fotbollstunering idag, vi kommer dit sen får dom inte ha publik! Suck!, så jag sket i att dra till skolan och åkte hem istället och tar det lugnt, får ta hem plugg över helgen istället. Kanske ska försöka sova lite? Mycket sömn har man ju fått också.


school

hallojsan, nu ska jag och malin gå och klaga lite på rektorn, kan försöka lova att höra av mig när jag kommer hem efter träningen, det var ett tag sen ;)


anastacia- in your eyes






words

jag tänker inte leva efter dina regler!

30 Seconds from mars- From yesterday


har haft bättre helger

Söndag igen då, lika tråkig som vanligt och jag har i stort sätt inge plugg, ska bara läsa lite sidor i två böcker, kemi och biologi. Sen vid fem tiden ska jag åka och träna, awesome! Blir en lugn söndagskväll. Ganska så ointressant inlägg men det var några dagar sen som jag skrev, tänkte vara snäll och skriva ett åt er ;)

finns ingen människa som jag värdesätter så högt! Love you mamma! <3

blandade känslor idag

Sitter i bara handduk och är redo att hoppa in i duschen, fan vad dåligt det fick på träningen! Inte alls nöjd och alla jävla idioter gjorde fel så jag gjorde fel och tappade bort mig åååh suck! Men min kropp klarade inte speciellt mycket idag heller eftersom jag har varit sjuk men imorgon får det ta med fan gå bättre. Fick tillbaka mitt fonetikprov idag, fick G i alla fall men det var ju sjukt svårt, chansade lite hej vilt. Fick även tillbaka ett arbete på so, MVG! :D awesome, där åkte humöret upp i alla fall

Sen är jag så sjukt trött på alla jävla bussar som är försenade eller så kommer de aldrig, hatar vintern överhuvudtaget! Det ställer till med massa problem, man fyser, man blir sjuk, man blir blöt och det spelar ingen roll hur mycket kläder man tar på sig man fryser lika mycket för det! Kommer försent till skolan, Det här inlägget var ju för det mesta ett klagomål, även jag får vara missnöjd ibland. Nej nu duschen, tjoohej! <3


Sofia för 2 år sen tillbaka



tipsar

Den är awesome!


Bisolvon

Det märks att jag bara blir friskare och friskare för varje gång jag tar en shot utav Bisolvon känner jag smaken bara mer och mer, tummen upp det! Så imorgon blir det TRÄNING för mig! I'm happy, får fan ångest av att jag inte går och tränar, men är man sjuk så är man, vad ska man göra? Men nu är jag taggad till max! Längtar efter träningsvärken!


paradise hotel ikväll!

och jag är typ överlycklig över det, nej då, nu ska vi inte gå till överdrift. Vet ni en sak jo nu ska jag berätta, fick tillbaka mitt so prov idag och fick MVG! JAG ÄR SÅ JÄVLA GRYM! och min lärare sa det att om jag fortsätter såhär som jag gör på lektionerna kan jag få mvg i slutbetyg, han sa dessutom att allt jag har lämnat in har varit jävligt bra! Så varför inte fortsätta som jag gör? Det är ju fan klart värt det?!
Var med julia idag igen efter skolan, vi mixade ihop en jävligt god smoothie! Sofia love smoothie! Vi chillade för det mesta, tittade på patrik 1.5. En samma garv vart det också´, det får man aldrig glömma!
Nu ska jag skriva klart ett arbete som ska vara inlämnat på fredag, börjar jag bli en plugghäst eller ? Who gives a shit? Det är bara bra för mig, får bra betyg.

kolla vad långt hår jag hade i somras, och det var mitt äkta! miss it!


oooh noooooo!

Något som jag hade förträngt, har engelska prov imorgon i fontetik! SKIT KUL! Inte ett dugg, helvete också, nu blir det plugg som står överst på listan.

Vad hände med 9B?


julia drog nyss

Eller drog och drog nyss det var en timme sen, men stod och väntade på bussen med henne i 20 minuter för den kom aldrig! Blir så trött på bussar ibland! Iaf, slutade vi vid halv tre, sen drog jag och julia hem till mig, vi käkade lite, snackade, garvade för det mesta, vi märker för varje gång vi är med varandra hur lika vi är ändå på sättet och som person. Vi gick ner till centrum och köpte massa frukt. Det var meningen att vi skulle göra smoothie men det hann vi inte så det ska vi göra imorgon och fortsätta där vi var idag. Färgade hennes ögonfransar, vart kanoners! Sen hade vi ansiktsmask också, min hy behövde verkligen det, de var ett tag sen jag använde det.

snyggingarna själva :D


RSS 2.0