Imorgon åker jag till..

min kära underbara barndomsvän Lina som bor i Åkersberga, där jag även har mitt landställe. Kommer tillbringa hela helgen med henne, vi kommer ha det så himla roliga, det kanske inte blir så mycket uppdatering men något kommer det nog bli. Vi ska även fira att vi har varit vänner i 12 år!

Jag kommer åka till henne i morgon efter skolan, innan jag åker till henne ska jag till stan och köpa en bikini, vi ska nämligen bada, haha kallt jag vet men ändå ;) Det ska ju vara toppen väder i helgen också så det blir kanon ! :D <333


torsdag

Hej, kom precis hem, har varit i centrum med pappa, syster och bror. Vi har köpt presenter till min kusin som fyller 9 år, eller hon gjorde det förra veckan men vi ska fira henne idag.
Jag är inte på bra humör alls idag, behöver inte gå in på det! Skulle till Avesta idag egentligen jag, Sandra, Andreas,pappa, Freddie, Tyva, Benke och Adde, satt i Freddies buss påväg ner mot Avesta, men när vi har passerat en liten bit ifrån Nykvarn, ringer det i Freddies telefon och så säger det, det är inställt pga att det regnar så mycket här. Då var det vara att vända hem igen. Menmen, så kan det gå. Jag ska käka snart sen åka till min kusin, ha det så bra pusshej<3
 
Grattis till Jonas som fyller 20 år idag :D <3


Solen förstör bloggandet.

Förlåt igen, men har inte riktigt orkat sitta vid en data när det har varit så fint väder,
idag har det varit skola, och ikväll ska jag pappa och lillebror hem till farmor och farfar och titta på speedway på canal + för vi har dock inte den kanalen, det skulle egentligen varit speedway för mig idag men Rospiggarna ställde in eller vad fan det var, det suger! För det är så mycket roligare att titta på speedway live, det blir en helt annan sak, doften, ljudet åh allt det där !
Kom nyss in ifrån att settat i solen 1 och en halv timme, färg har jag fått ialla fall. Visst är det skönt att gå utanför dörren på morgonen och inte behöva ha något jacka på sig ?. Helt underbart!
Jag kanske ska börja göra mat för familjen nu, tycker inte att min kära och underbara pappa ska behöva göra det varje dag. Aa, det ska jag göra nu, ha det så bra så kanske vi hörs ikväll.

pusspåmunnen <3

en väldigt, väldigt, väldigt gammal bild(över två år sen tror jag) på mig och emma,
. jag saknar dig så himla mycket. Vi får ta och ses snart ! <33


om igår

Hejsanhejsan, jag börjar bli dålig på att uppdatera, men igår så kom ida  till mig vid klockan 6 ? och vi gjorde oss i ordning och sedan vi sju gick vi och mötte upp anton och sebba, vi var här hemma hos mig pappa var ute på korgen, vi gjorde inte så mkt alls, vi satt och tittade på tv och bara umgicks. Vid ett någon gång drog dom.

Idag vaknade jag vid elva med låg var i sängen tills halv ett, as skönt. Jag har duschat, pluggat lite och ska göra klart resten i morgon, jag är äntligen klar med svenskan så det kan jga lämna in på måndag. Nu är det bara so:n och no:n som också ska vara inne på måndag, men jag är snart klar så det är liksom ingen panik och det är väldigt skönt.

Dagens planer: är att åka till skärholmen med pappa och shoppa lite sedan ska jag kanske ut till Nacka och vara med Jesper, Jonte och någon Matte, synd ida att du inte kan följa med :(. Men vi får se hur det blir med det om jag åker dit.
Men vi hörs sötnosar puss <3

Min lillebror och min storasyster när vi var på Gubbis, kärlek till er<3


Fredag

Hejsan, det blev inge bloggande igår tyvärr, förlåt för det. Men igår städade jag hela huset, kommer få pengar för det hur mycket vet jag inte. Sedan vid tre-halv fyra blev jag klar. Jag och pappa käkade lite mat sen begav vi oss till Gubbängen, självklart var det ju speedway . Matchen började klockan sju och vi kom dit vid fem för pappa ska hålla på med hojjarna innan, skit samma.  
Jag satt på läktaren med Tyva och hennes systrar. Vid halv sju gick jag och mötte upp Jenni, pappas kompis.
Hon var stört skön! Jag hade i alla fall jävligt trevligt med henne. Jag stod och snackade med henne som om skulle vara min kompis, vi pratade om allt.
Solkatterna vann, men jag tycker fan att Getingarna kämpade på bra! Sen vid kvart över nio ? så åker jag och pappa hem, Malin ifrån Vaxholm ringer pappa och frågade om han ville komma dit, han frågar mig om jag kunde följa med för han ville inte åka själv, haha såklart jag följer med då, hade ändå inget för mig.
Vi åker hem byter om fixar oss lite sedan drar vi. Vi kom dit vid elva. HAHA alla var as packade, och Malin trodde att jag var Sandra, min syrra, men icke var jag det.
Men jag hade trevligt ialla fall. Vid ett åkte vi hem, pappa drack inget. Kom hem vid två, jag sätter på en film och somnar. och så vaknade jag nyss, ska fortsätta städa med det jag inte hann igår,(skura toaletterna , duschar) usch, men vafan jag överlever! puss

en lyckad kväll

Halloj i stugan!
Det vart ingen städning idag, det blir av imorgon i stället,
Min och idas kväll blev en riktigt rolig kväll, det var länge sen jag garva så mycket!
 
Det började med att vi mötte Simon och Jonas i Huddinge C, den där Ramil var inte med, vi bestämde oss för att åka till Handen där dom bor, vi gick hem till Jonas och hämtade hans kort sedan drog vi iväg och käkade, Jonas bjöd alla oss tre på mat, riktigt snällt av honom, vi käkade kebabtallrik, sedan tog vi bussen tillbaka för det tog typ 20-25 minuter att gå dit vi skulle käka , och ingen av oss orkade gå tillbaka.
Sedan gick vi och handlade godis och gick till gropen. Det var någon jävla gunga som var skit rolig, haha alla vi fyra kunde sitta på den, hehe det kändes som om vi var tre år igen, men vafan vi hade skit kul.
 
Simon och Jonas är väldigt roliga utav sig, jag behöver bara titta på dom så garvar jag (kan misstolkas).
Sedan gick vi till någon fontän satt där och bara tog det lugnt , snackade och käkade godis, vi behövde inte göra något speciellt för att ha kul, vi garvar verkligen hela tiden.
Sedan kom det någon kille som heter Oscar som gillade speedway , haha nej men jag vet inte hur vi kom in på det samtalsämnet, jo jag snackade med pappa i telefon och så snackade vi om speedway i morgon, haha det hör inte hit.
Det hände något hela tiden, att någon ramlade eller krockade med något, eller någon sa något jävligt roligt, nej en lyckad kväll vart det.

Vi har gått väldigt mycket ikväll men det var skönt. Vid nio åkte ida hem och jag följde med henne, och nu sitter jag hemma själv, pappa är på krogen och har huset för mig själv soft:D

Jonas

jag

haha såklart så skulle någon/några ramla

haha ser ut som Jonas är död och Simon ska spy

hahaha försökte få till en bra bild i farten men jag garvar mitt i bilden och Simon kom inte ens med typ



Jonas började må illa :/





 


lockigt hår

Hejsan, sitter här med Linnea och väntar på att ida ska sminka sig färdigt, dagens planer är att vara med Jonas,Simon och någon, som heter Ramil(stavning?) Linnea vill inte vara med tråkmånsen:P
Ida blev klar nyss så vi höres puss

De senaste två dagarna har jag haft lockigt hår, lite ovanligt av mig faktiskt,men jag börjar gilla det:)


klockan är kvart över elva och jag är redan hemma :D

Hej igen, jag är redan hemma och var är super skönt :D!! Vi hade ju matte som sista lektion idag jag och malin kom fram till diagnosen så vi fick gå, jag skjusade malin till bussen så hon hann precis, skönt för henne också. I morgon snackade jag och malin om att vi ska åka in till stan på dagen och det låter mys, älskar gå inne i stan jag hoppas bara på att det är fint väder då också, men det tror jag dock inte.
Jag ska göra något att äta för jag hoppade lunchen i skolan, det var någon kött gryta med kidney bönder, äckligt som sattan! Efter att jag har käkat ska jag städa huset, för om jag gör det får jag pengar, och det blir perfekt eftersom det blit stan i morgon :) men vi hörs pusspuss

Här är lite bilder på min brunettperiod, jag saknar det lite, men dock hade jag löshår här, haha nackdelen med att ha löshår är ju om man skulle mysa med en kille var ju att håret var ju katastrof efterråt, knippsarna låsnade och haha nej ingen vacker syn;D. (klicka på alla bilder för att få en större bild.)
     

Sedan gjorde jag slingor i håret, haha ursäkta för den sista bilden :P
  
Efter en vecka gjorde jag ännu mer slingor i håret
  
Men den ser inte ut så längre, nu har jag mycket finare blondare färg och solblekt, jag använde silverschampoo för att få bort det gula men jag har inte så jätte bra bilder på hur mitt hår ser ut nu,
   
ja som ni ser är det ju inte samma färg längre, men jag är nöjd med min nuvarande hårfärg men jag funderar på att göra lite mer slingor och sedan inskaffa löshår, men det är bara en tanke.

Här är lite bilder ifrån min period när jag hade raklugg också.
  
jag försökte rotera bilderna men det gick inte.
vad passar jag bäst i ?

Tisdag och onsdag

Förlåt för att det inte blev en uppdatering igår, men kan berätta lite kort vad som hände.

Tisdag:Det var skola som vanligt, jag kom hem började plugga lite smått inför no.provet som vi hade idag, teknik prov.
Pappa kom hem vi gjorde mat sen åkte vi till farmor och farfar och tittade på speedway, där även min gammel farmor och gammel farfar var, vi hade det trevligt, matchen var slut ungefär vid nio och då åkte vi hem, jag hängde upp min tvätt och stoppade i en ny maskin med kläder. Sen gick jag upp och pluggade lite till och sedan somnade jag.

Onsdag: Vaknade halv åtte idag, käkade frukost och klädde på mig och cyklade till skolan,jag har faktiskt slutat att sminka mig i skolan och orkar inte stå på morgonen och sminka mig när man ist kan sova, men nån gång ibland kan ju vara okej att sminka sig om man ser ut som värsta monstret på morgonen :O:P men jag bryr mig inte så myckey. Första lektionen var spanska och det var hur segt som helst, sen hade vi No-prov teknik och jag fick godkänt man kunde bara få det på det här provet sen ska vi böra ett inlämningsabrete som man kan få vg-mvg på, det stasar jag på och nu sitter jag i datasalen och väntar på att min lektion ska börja, matte. Våran sista lektion innan lunch, sen slutar vi och sen är det ju lång helg as najs, men nu ska jag titta runt bland andra bloggar men vi hörs pusshej♥

måndag

Hejhej, kom hem för kanske en timme sen ?
Dagen i skolan slutade med hemkunskap, vi hade fått i uppgift att åka och handla mat för 150 kr och sedan tillaga det, min grupp eller det vara bara jag och jag och Malin som åkte till Huddinge C och handlade. Vi handlade köttfärssås med spagetti, sallad till det och efterätt skulle man också handla, vi köpte vanlij och jordgubbsglass och krossade marabou choklad och hällde det över det och så hade vi marenger, blev väldigt gott. Men det bästa av allt var att våran grupp fick MVG ! För att få ett mvg skulle man följa tallriksmodellen , skriva ett resept och redovisa det har jag för mig att man skulle göra.
Ikväll blir det träning och pluggning tyvärr, nu tänkte jag börja att plugga och sen åka till träningen och plugga efter träningen också. Jag låter som värsta pluggisen nu men haha nejnejnej, jag är inte det !! :P
Haha, jag saknar redan speedway:n , älskar att sitta och glassa på läktaren och höra när de varmkör och nej love it, men jag blir så sur!! Freddie får ju typ aldrig åka för Rospiggarna :O han är ju fan en av dom bästa men varför får man inte köra då ? :Sni kanske tänker varför åker du inte och tittar ändå, hehe tänker inte sitta och åka till Vetlanda om Freddie inte ska åka och det är för långt bort, men får vänta tills på torsdag då så åker han iallafall och då får jag gå på speedway ;D

ha det bra så hörs vi senare ikväll pusspuss

 Jag och Nathalie i vintras när vi var på kryssning, glömmer aldrig det.
 

godnatt

Godnatt på er,

jag älskar den här låten!


plugg,plugg och mera plugga

Helluu :D
Jag har faktiskt settat och pluggat, känner mig duktig, haha nej men det känns skönt, jag låg ute i solen ett litet tag också och solade så lite färg har jag fått! Satt ute i solen ett litet tag och plugga men det gick inte solen bländade mig så kunde inte konsentrera mig så jag gick in.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik har tittat igenom nästan alla inlägg som jag har skrivit under min bloggperiod, men kan säga att jag har utvecklas vädigt mycket i hur jag skriver!
Jag tror jag ska gå och plugga lite till och sen sätta mig i solen och njuta av den så länge den är framme, jag tittade nyss på väderprognosen och det ser inte ut att bli en rolig vecka inte! Men ni får ha det så bra så hörs vi senare puss <33

så här ser jag ut just nu



av mig

Det finns mycket som är vackert men det vackraste är när jag tittar in i dina ögon.


söndag

Godmorgon godmorgon :) sovit gott ? Det har jag i alla fall, hehe hade Bobby som sov i min säng hela natten haha vaknade och så såg jag att han låg bredvid mig sötnosen. Jag ska käka frukost nu, dagens planer blir att plugga och så ska jag försöka träna ikväll. pusspuss

sussa sött

sussa gott nu kära läsare för det ska jag göra, sängen ropar på mig, så jag ska ta bort sminket och krypa ner i min stora säng och sova, det känns lite ensamt för den är ganska stor, en kille bredvid en hade varit perfekt! ;D

satt och tänkte på en sak :
Åldern är bara en siffra . Hur långt kan kärleken gå? Kärlek har väl ingen gräns. Bara man verkligen älskar varandra kvittar väl det?
Den här låten kan verkligen få mig att gråta.


lördag kväll

Nu sitter jag och tittar på eurovision, haha och det ser ju ut som att det är Norge som vinner..förstår inte varför?

Men jag sitter och är på jätte dåligt humör !!
Att en människa kan få en på så dåligt humör bara sådär, är helt sjukt och den här personen hatar jag mer än allt annat! Den här personen beter sig så jävla dålig om sin omgivning! allt handlar bara om honom/henne.

this is what everyone needs, and I need love now from a guy that really takes me for who I am, and is there for me, supporting me when I need him the most! I miss it! is there any guy who is that? does not feel that.


Nej nu ska jag ut med hundarna, vi hörs i morgon godnatt på er sötnosar!

Home sweet home

Tjenixen, kom hem för en stund sen, har varit ute med hundarna och träffade ida en snabbis när jag var ute med Wolf, tog Bobby och Alex först hade aldrig klarat att tagit alla tre samtidigt för Wolf är väldig stark.
Jag var ju i Hallstavik idag solen sken och det va hur skönt dom helst fast det blåste lite små kallt ibland, träffade Messing idag också och lika söt som vanligt ;D haha jag vet att du läser min blogg. ;D och grattis till Linus Sundström som fick högst poäng . Det var sex st som gick vidare till junior europa mästerskapet, kommer inte ihåg alla som gick vidare men jag minns att det var Kim Nilsson som gick vidare också.

Nu sitter jag och väntar på att det ska bli mat, grillat yummi ! har inte så mycket mer att säga ,jo att jag och pappa pratar om att köpa en kamera, kan ju alltid va bra att ha en, men mest vill jag ha en för min blogg när jag är på speedway matcher och allt när jag är med vänner eller ja allt sånt. Jag har en, men den är så himla dålig! Bilderna blir jätte dåliga och batterierna dör nästan på en gång, skit kul. Men jag tror vi ska göra det. Nej nu står min lillebror och trampar bredvid mig och vill ha datan så vi hörs mer ikväll nu ska jag gå och busa lite med Bobby tjockisen ;D pusspuss

godmorgon

Godmorgon på er, idag ställde jag klockan på nio med snoozade i en timme, kom precis in var ute med Bobby så jag har fått en morgonpromenad och det var faktiskt skönt, solen skiner och det är väldigt skönt ute! Nu ska jag börja göra mig i ordning för vi som sakt ska till Hallstavik och titta på JEM, näe ha det bra puss.


nu så ska jag....

ta mig ett bad..as skönt med tända ljus och lugn musik, åh, avkopplande ! :D

helens små underverk



Helen (Kate Hudson) har ett trendigt jobb på en modellagentur, men när hennes syster och svåger plötsligt dör i en bilolycka blir det Helen som får ansvaret för sina systerbarn. Snart inser hon att hon måste välja mellan nattsudd och nappflaska. Hon får hjälp av barnens rektor Dan Parker (John Corbett

Just nu sitter jag och tittar på 5:an det är filmen Helens små underverk, jag tycker att det är en jätte bra film!
Min kväll hitills har varit väldigt rolig tillsammans med pappa, vi har alltid något att prata om och så garvar vi skit mycket. HAHA, bråttas har vi även gjort och vem vann tror ni ?, Ja inte var det jag i alla fall.
I morgon ska jag till Hallstavik och titta på JEM med pappa, syster och Benke, det ser jag fram emot faktiskt.
Nej nu ska jag svulla godis och njuta utav filmen. ha det bra så länge sötnosar :* <33




kan det inte sluta blåsa ?

Jag satt ute ett litet tag i solen i alla fall men så börjar det blåsa ! Jag höll på få damp på hundarna, för dom satt där ute med mig så fort jag höll på med Bobby eller någon annan så ska dom andra komma och vara avundsjuka och ska tränga sig i mellan och vill att man ska klika dom bakom örat eller på magen, om jag skaffar hund ska jag bara skaffa EN! 

Jag fick panik när jag låg och solade för att det sätter sig en geting på mitt lår och jag blev helt stel, kunde inte röra mig ( jag är allergisk) och pappa sitter framför mig och jag skrek PAPPA typ tusen ggr och säger att han ska ta bort den, men han gör inte det och jag vågar inte röra den, jag fick panik och börja gråta^^ , haha jag lovar jag är skit rädd för getingar, efter typ 1000 år så reagerar pappa och säger vad är det. För om jag blir geting stuken svullnar det upp jätte mycket och jag får stort blåmärke, och det gör skit ont.
Exempel en sommar för 2 år sedan blev jag getingstuken på låret och det svullnar upp jätte mycket och hela låret blev blått.

HAHA, fick höra idag av ida att det är någon som har startat ett "ryckte om mig" att jag har hoppat framför ett tåg och sen överlevt det här rycktet har tydligen startat i åkersberga där jag har mitt landställe, någon johanna och jag känner ingen johanna där men hon säger att hon känner mig, :S tycker det låter lite skumt ! och hon sa till jonte som sa till ida som sa till mig att hon känner en Sofia Jordan i Huddinge och jag heter Men men vi hörs säkert mer ikväll pusspåer

Bobby bebisen <3

alex och wolf




så här såg det ut för en månad sedan när jag satt ute och plugga

nu ser det ut så här, skillnad va ?:P






solen skiner :D

Hejhej, solen skiner och det är sjukt varmt ute, eller hur ? :) jag kom precis hem ifrån skolan, ska ta bort sminket sen ska jag sätta mig i solstolen och sola lite, man ska ju passa på medans det är varmt och skönt right? efter det ska jag ta och plugga lite, ska inte göra ngåot speciellt alls idag, detg kan ju vara rätt skönt att bara vara hemma och umgås med familjen, nej nu ska jag inte sitta framför datan längre, ha det bra sötnosar :*

den här bilden tog jag när jag och malin var ute och origenterade

Fredag

Godmorgon läsare!
Jag är ju smart! Jag går upp som vanligt och försov mig lite och börjar stressa, men så när jag var klar, när jag hade sminkat mig, fixat håret, you know allt som tjejer gör på morgonen.. så kommer jag på, juste jag har ju sovmorgon idag! Först tänkte jag, jaha vad ska jag göra i en timme då ? haha vad tror ni jag går och sätter mig vid datan, nej men jag tänkte att jag kunde skriva ett inlägg.
Idag vet jag inte riktigt om jag ska göra något, det kanske kommer att bli en plugghelg, så jag hinner lämna in allt innan betygen sätts, det låter inte som det roligate av allt man kan göra på en helg, men måste man så måste man ?

Jag kan försöka slänga in dagens outfit idag, orkar inte stå och ta bilder på mig själv på morgon (a) henehe.


Hammarby vann

Kom nyss hem, och fyfan vilken dålig match det var, det var liksom ingen spänning i det eller något alls, nej skit dålig tycker jag i alla fall, så det var segt att sitta på läktaren och frös det gjorde man ju inte heller. Det var svin kallt kan jag ju säga ! Men får väl skylla mig själv jag brukar aldrig sätta på mig tillräckligt med kläder, haha att jag aldrig lär mig, menmen.
Jag hade i alla fall Johanna med mig på läktaren, så några rejäla skratt fick man ju i alla fall. Juste min syster var ju också med och det var skit kul, riktigt kul tre år sedan som jag sa förr, hon och jag skrattade vi med.

Har inte så mycket mer att skriva ni får lite bilder som jag har nämnt tidigare, jag har kameran men sladden är hos mamma därför är bilderna dåliga.

systerdyster och jag,
 haha jag ser helt muppad ut på bilden men men vafan, man måste ju bjuda på sig ibland?!

Jag och sötnosen Bobby, världens gulligate och finaste hund!

Starten




 

torsdag

Halloj i stugan!
Jag kom hem ifrån skolan för ett litet tag sen, ska snart ta något att äta, ikväll kommer jag befinna mig på Gubbis(Gubbängen) och titta på derby match, har ändå inget annat att göra, har inge plugg, kommer inte orka sitta hemma och inte göra något. Freddie ska åka ikväll får se hur det går för honom. Det är Getingarna-Hammarby som kommer åka, vi får se vilka som vinner.
Jag ringde pappa nyss och sa att jag ska med ikväll, han skulle hämta Sandra nu, min kära syster och hon ska med ikväll, första gången på typ 3 år sen som jag tittar på speedway med henne, mys.
Han sa även att jag ska ta fram falukorven ur frysen nu så ska göra det nu för jag har inge mer att skriva.
pusspuss

min kära underbara syster !! <33


onsdag

Träningen gick super idag, tog i extra mycket jag kände jag, det kommer nog kännas i morgon skulle jag tro.
När jag satt på bussen påväg hem och när jag var vid Högdalen hoppar Joel på bussen, Joel och jag har gått i samma gympagrupp och tävlat tillsammans och bla bla bla.. nej men han såg inte mig först så ropar jag Joel, och han satte sig bredvid mig och vi satt och snackade lite, sen gick vi båda av vid Huddinge, min buss hade precis gått så jag fick gå hem, men det var rätt skönt det med , det tar ju bara tio minuter att gå ifrån centrum till mig.

När jag kommer hem gör jag mig en pastasallad, vart jävligt gott för jag var skit hungrig. Sen tog jag mig en lång och skön dusch. Sen gick jag ut med hundarna, eller jag pappa och andreas gick ut med hundrarna. Kom in nyss, och ska snart göra klart mitt arbete men det kommer inte ta så lång tid, hoppas jag ^^ om jag inte lämnar in det imorgon tror jag att min lärare kommer bli lite galen på mig ;D haha menmen , aa har inte så mycket mer att skriva så vi hörs väl i morgon puss puss

förlåt

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men jag hann inte på morgonen eller när jag kom hem, för jag slutade halv fyra och då ringer pappa mig och säger att jag måste skynda mig hem och hämta en jacka och sen så åker vi för annars blir det jätte mycket kö, och jag orkade inte skriva ett inlägg när vi kom hem för då var klockan halv tolv och var skit trött och det var ju skola nästa dag.

Igår åkte vi till Hallstavik vid fyra och det var lite kö hit och hit, menmen vi kom dit vid sex och vi satte oss på läktaren i solen mys. Matchen startade vid sju, Det gick inte så jätte bra för Jonas Messing som jag satt och hejade på, menmen. Rospiggarna mötte Lejonen ifrån Gislaved, och vann med 50-46 HAHA där fick ni Lejonen.

När vi hade stått och snackat med folk och är påväg mot bilen kommer Arne Lindgren fram till pappa och säger du Mange du har några verktyg fortfarande som är mina. Arne är Robert Petterssons meck, pappa meckade åt honom förr men slutade p.g.a en anledning som jag inte tänker berätta. Men i alla fall då säger

pappa- jag har inga verktyg som är dina
Arne- jo en sjutton nyckel och en låda.
pappa- aa du kan få dom jag lämnar dom utan för verkstaden
Arne- du måste ju höra av dig när du lämnar dom
pappa- jag ställer de utan för verkstaden, dom lär ju behövas( verktygen)

HAHA , vad jag garva när vi gick där ifrån haha, asså den kommentaren var ju stört skön, dom lär ju behövas, HAHA för Robert Pettersson åker som ett arsel. !! och deras verktyg verkar ju vara de bästa man någonsin har sett.En gång i tiden var han JSM mästare, vad hände sen?

Det gick ialla fall bra för Henrik Gustavsson kör för Rospiggarna, han tog nästan full poäng, 14 pinnar, om han hade tagit 15 skulle det vara full, SKIT BRA HÄNKA. Han körde på pappas motor som RP körde på JSM finalen.

hehe som vanligt då tycker jag att Messing är skit söt :$

om idag, har varit i skolan men slutade tidigare idag p.g.a att min lärare var sjuk och vi fick gå hem vid ett, och jag ska träna idag , hur skönt som helst och när jag kommer hem ska jag skriva klart mitt arbete i svenska. Nu sitter jag och är skit sugen på frukt :S haha men vi hörs kanske mer ikväll sötnosar :* och juste idag kommer hundarna också, Bobby,Alex, och Wolf, de ska vara här tills måndag, myyys. Vi ska alltså vara hundvakt :)

Bobby börjar bli gammal, sötnosen <33



Hemma efter träningen

Träningen gick inte alls bra idag ! Jag var jätte irriterad på allt, alla kärringar som gjorde fel hela tiden, de gjorde så jag inte kunde konsentrara mig !! åh blev galen och jag böt plats jätte många ggr men alla gjorde bara fel och det varf fel takt, kunde verkligen inte köra då. nej skitsamma, kom hem för fyrtio minuter sedan, kom hem var ensam hemma, gjorde mig en sallad och nu så har jag precis käkat upp den och är mätt.
Det kan bli så att jag åker upp till Hallstavik imorgon med pappa, Benke och lillebror bara tittar, det är kul det med att få sitta med pappa för en gångs skull för han är alltid inne i depån och meckar. Men vi får se om vi åker dit,

Nej nu ska jag slänga mig in i duschen, men vi hörs lite senare kanske eller i morgon puss

ibland önskar jag att man var en plugghäst

Ja, ibland önskar man att man var en pluggis, jag är en sån som öppnar böckerna kollar igenom sidorna sen slänger igen böckerna och säger, nu är jag klar. Men jag gillar verkligen inte att plugga! Jag har ialla fall pluggat lite, menmen får plugga lite till efter träningen . Vi ska inte till Hallstavik imorgon :( för freddie ska inte köra det var tråkigt tycker jag, men på torsdag är det speedway på Gubbis. Nu har jag inte så mycket mer att skriva, så ni får ha det så bra så länge så hörs vi mer sen. pusspuss

HAHAHAHAHA, jag tittade in på emmas blogg och hittade det här videoklippet så jävla roligt trodde jag skulle dö av garv :D de får inte säga ja eller nej ^^



måndag

Heej bloggen, sitter i skolan nu jag har egentligen slutat för idag,  skulle egentligen ha NO men våran lärare är borta, ist har vi fått en hemma uppgift. Aja skit samma. När jag kommer hem har jag lovat mig själv att sätta mig ner och plugga, ska plugga fram till att jag ska åka och träna ska bli jäkligt skönt.
Imorgon ska jag på speedway och jag längtar för då får jag se Jonas Messing, han är så söt ;D

Men aa ska börja röra mig hemåt nu. puss ♥

Sofia Jordan Åhnström


kväll

Ja då var det måndag imorgon igen då suck :(, menmen, ny vecka nya tag.
Vid sex ungefär så åkte jag till pappa när jag kom hem till honom så åkte vi direkt och handla, så kom vi hem jag packade upp allt, sen packade jag upp mina kläder, böt sängkläder ska bli skönt att somna i nya sängkläder. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Jag har legat i sängen och lyssnat på musik, låg och tänkte på vad jag vill och inte vill, aja skit samma.
Jag funderar på att gå och lägga mig nu för jag är jävligt trött faktiskt.Nej sängen får det bli men ni får ha det så bra. pusspuss <33


till anonym

Anonymt -klart att jag vågar stå för vad jag tycker, jag har sagt till dig förut att jag tycker du är fjortis och då var vi ändå kompisar. du om någon borde ändå förstå att jag verkligen står för vad jag tycker, då jag alltid säger det.

Till anonymt- Men om du står för vad du tycker så kan du säga vem du är för tydligen så står du inte för vad du tycker ?! och du får tycka att jag är fjortis men jag tar fan inte åt mig för jag vet mycket väl att jag inte är fjortis !! Du kan du gärna säga vem du är för jag har inge minne av att jag har en kompis som har sakt att jag är fjortis.

ibland så blir jag så trött på blogg.se

Idag har blogg.se varit seg! Någon mer än jag som tycker det ?Aja, nu börjar det funka igen. Idag vaknade jag utav att mamma väckte mig 11:20 för att hon hade tvättstugan klockan tolv och jag hade inte lagt alla kläder i smutsen och hon vet ju inte direkt vad som jag smuttsigt hos mig, då var det bara att stiga upp. Men jag blev lite små irriterad för på den sista tiden har jag haft sömnproblem, men nu när jag äntligen inte hade det och ville sova ut så fick man inte det, :( men får skylla mig lite själv att jag inte la alla smutskläder i smutsen igår.
När jag väl hade gjort det så käkade jag lite frukost i soffan framför filmen "'Heartbreak Kid" en riktigt bra film.

Idag ska jag plugga, jag har haft ångest utav att jag inte har gjort allt som jag ska göra i tid och bara slappat på lektionerna och jag har massa stress i kroppen för om en månad ida så slutar vi i skolan och jag vill hinna bli klar med allting !!! Men jag har inte skött skolan lika bra som jag gjorde förra terminen då skötte jag skolan jätte bra, men ska ta skolan på allvar nästa år för då går jag i 9:an och då är det nationella och allt. Nej skärpning sofia!!

Men tänk vad skönt om en månad så slutar vi skolan och har SOMMARLOV :D
Nej så den här dagen kommer bara gå åt till att plugga och så ska jag packa ihop alla mina saker och åka till PAPPA

nu ska jag inte hitta vid datan längre plugga var det.



lördag kväll

Hejhej, dagen har spenderats med ida. Kom hem till ida vid tre ungefär. Vi gjorde inte så mycket. Men vid fem började vi göra oss i ordning och sedan gick vi till ivans och käkade kebab som jag nämnde tidigare, gott var det. 
Medans vi satt och käkade så kom Micheal och Anton, efter att vi hade käkat åkte vi hem till ida, hehe vi gjorde inte så mycket alls vi tittade på tv sen gick vi ut och spelade fotboll efter att vi övertalade dom (michael och anton) vi körde killarna mot tjejerna, de tog sina moppar och spelade fotboll medans jag och ida fick springa ^^ 

Vi spelade fotboll i kanske 10 minuter? Sen gick vi hem till ida igen och då drog anton, och efter en timme så drog jag för det var så jävla tråkigt vi gjorde ingenting, kom hem för 20 minuter sedan kanske och nu ska jag käka popcorn och titta på tv. <3


TILL ANONYMT

Till anonymt:
våda 'var' hahha..

Jag tycker det är så jävla fegt att skriva en kommentar anonymt, till anonymt då..du kanske tycker att jag ser ut som en fjortis på bilder men det betyder fan inte att jag fjortis eller hur ? Orka skriva anonymt ? Stå för vad du tycker ist!

Hemma hos ida

Halloj i strugan, kom till ida för en timme sedan ungefär, hon hade gjort muffins och det var smaskens, när det gäller onyttigheter då kan hon laga något gott, annars blir det skit ;D men inte alltid,
nog om det, nu ska vi göra oss i ordning, men ska vi vara med michael och anton, först ska vi käka på ivans, kebab mums, (ida bjuder) men vi hörs. pusspåer ♥

HAHAHAHAHAHAHAHHA, jag och ida satt och tittade på gamla bilder och så fick vi upp de här bilderna, hahahaha pinsamt värre ?:P (klicka för en större bild)
haha var vi fjortisar eller ?:P

   

stressad !!!

Nu måste jag skynda mig till bussen, ska till ida nu, men vi hörs ikväll när jag kommer hem. puss ♥

Svar på tal:
Till anonymt: vart har du köpt dom dära solglasögonen????

Dom är köpta i Kroatien, men jag har sett många som har såna här i Sverige, och min kompis Malin sa att hon såg såna på åhlens, så titta där.

Tjenixen

Godmorgon <3
Vaknade för 10 minuter sedan, då åkte mamma och andreas iväg, de ska åka och bada i sydpoolen. hon frågade om jag ville följa med. HAHA aldrig i livet, jävla snorungar som bara skriker och hur många som har pissat i det där vatten, USCH... nej jag hatar att bada i basänger, det är ju skit vidrigt!!!
Nog om det dagens planer? Jo jag ska vara med ida men vad vi ska göra än vet jag inte riktigt, vi ska bara ta det lugnt, inte göta något speciellt, umgås bara. Det behöver inte hända något hela tiden man kan ju bara ta det lugnt..
Nu ska jag inte sitta framför datan länge nu ska jag käka frukost. <3

den här bilden har jag tagit och jag tycker den blev väldigt cool.

sista inlägget...

för ikväll...
Jag satt och tänkte på en sak att jag älskar att vara singel, men när man väl har någon vid sin sida en pojkvän är det ett utav det bästa som finns, men det värsta är ju att det alltid finns ett slut.
Jag orkar inte bli sårad mer så jag älskar att vara singel,
man kan göra precis vad man vill man, känner sig fri.
I ett förhållande kan man känna sig instängd och inte göra de sakerna man verkligen vill göra.
Men egentligen jag älskar både och att vara singel och att ha en pojkvän när väl allt funkar...
måste livet vara så svårt ?


Dagens

Japp det blir en dagens outfit men det vart en väldigt sen uppdatering om det. men bättre sent än aldrig? : 
Tröja - GinaTricot
Svart linne- Jc
Leggins- GinaTricot
Skor- weddins
Skärp- idas ingen aning om vart ifrån den kommer ifrån

om min dag

Tjenixen alla söta läsare <3 Var ju och inhandlade nya leggins med mamma, när jag kommer hem märkte jag att det var korta leggins, men det var rätt bra ändå för det är sommar snart och då är det skönare att gå med korta än långa leggins och det är mycket finare, så det var ett bra misstag haha.
Efter det åkte jag hem och böt väska och gick till bussen, jag skulle till johannas skola och träffa johanna, kom dit vid kvart över tolv då Johanna fick sluta. Vi gick hem till henne jag plattade hennes hår och klippte hennes lugg till raklugg blev väldigt fint :D Känner mig *stolt* för det var första gången som jag klippte raklugg på någon. Vi gick till Danne och träffade honom ett litet tag.
Sen gick vi ner till centrum och träffade på nille som följde med oss till station för vi skulle åka och möta upp johannas boyfriend. Sedan åkte vi tillbaka och möta upp Cilla och sen träffade vi väldigt många orkar inte säga alla namn. Vi spelade fotboll och sen vid sex tiden åkte jag hem och käkade sen fick inte jag gå ut, SUCK !!

Men tänkte lägga upp lite bilder på mig och johanna som vi tog idag hehe (a) <3



Det är helt sjukt hur mycket jag älskar dig <3















Steeekaren jojjo<33 love you bebis ;D

såhär vart luggen :D






HAHA kolla min bebis när hon var liten!! så jävla söt och fortfarande lika söt !! 

Fredag

Godmorgon och jag är ledig super skönt efter en vecka men bara dans nonstop. jag vaknade nyss med en jätte finne i pannan ;O höhö inte precis det första man vill se på morgon, menmen, tonårslivet är förjävligt ibland ;) jaja, ska göra mig i ordning för jag ska till Skärholmen men mamma och köpa nya leggins eftersom mina är ju borta, det var meningen att jag skulle ta bussen dit men jag kommer aldrig hinna till salem till tolv om jag ska ta bussar och skit, så jag frågade mamma om hon kunde skjusa mig och hon sa ja, det blev en lättnad faktiskt.
Ikväll ska jag träffa ida en liten snabbis, så det blir nog inge bloggande under dagen men man vet ju aldrig. Men nu måste jag börja göra mig i ordning. Om jag hinner kan jag försöka få med dagens outfit. <3

Vistagalan

ÅHH GUD VAD KUL DET VAR IKVÄLL OCH ALLT GICK SKIT BRA :D:D
 Den här veckan har varit så otroligt roligt med alla underbara människor , men tråkigt nog är det slut. Jag satte alla danser och allt kändes bra gjorde ett litet fel men jag hoppas inte att det syndes hehe. Jag fick jätte mycket beröm av både elever och lärare när allt var slut. Fick nyss beröm av min låtsas pappa, " Fia, du dansade jävligt bra idag, det var skit bra, du såg så säker ut, nej det var skit bra". Sånt gör en jätte glad verkligen. Bilder blev det allt, men de får ni se imorgon. Orkar inte lägga upp dom nu.
Jag har precis duschat och sitter nu med hårinpackning i håret.
Hittade inte mina leggins idag :(:( BORTA !! men jag fick pengar av mamma så jag kan åka och köpa nya i morgon puss på dig mamma tack. Imorgon är jag ledigt, tummen upp på det(studiedag) jag ska till salem länge sen jag var där och träffa johanna, jag saknar dig men imorgon ses vi allt och ska ha jävligt kul !

Jag har bestämt mig för att gå ut och springa på lördag. Man ska ju köra hårt nu här snart sommar, men jag måste säga det att så mycket som jag har tränat de senate två månaderna har man sätt rätt så mycket skillnad på min kropp, ifrån att jag börja träna tills nu och jag måste säga det hur jobbigt det än har varit så är det värt det !!! Jag märker hur mycket bättre kläder sitter på mig på och mamma påpekar det också att man ser skillnad. Det är också en sak som gör en glad .Jag börjar bli nöjd med min kropp, det är inte menningen att jag ska sitta och skryta men det är sanningen. Jag har inte varit tjock eller någonting när jag börja träna men jag har velat bli tightare. Men det känns skönt att jag har blivit det också och nu ska jag köra stenhårt innan sommarlovet och ut och springa på sommarlovet, hålla formen.

Jag säger det till er där ute som läser min blogg som skulle vilja ha bort lite kilon, börja träna , visst det är jobbigt, men det är fan värt det och man blir glad och mår så himla mycket bättre och man blir piggare. och så är det kul när man ser skillnad :D Jag tränar bara inte, jag äter rätt också, jag är väldigt nyttig utav mig, det är inte bara träningen som ger resultat, för att du ska få ett resultat så måste du tänka på vad du stoppar i dig. Men någon gång ibland måste du få unna dig ;D

Nej nu ska jag titta på tv och käka vindruvor. ha det bra puss ♥

Jag vet att du läser min blogg pappa så om du läser det här ta åt dig! Du är den bästa pappan man kan önska sig, du ställer alltid upp för mig om allt är skit så finns du alltid där, jag vet att jag har dig vid min sida oavsätt vad som har hänt, du jobbar och sliter för att vi ska ha det bra! Det minns nog inte någon så omtänksam människa som du är ! Du är GULDVÄRD!! jag älskar dig !
Bilden är tagen på julafton 2006




hellu

Jag kom hem vid ett tiden någon gång käkade lite sen dess har jag suttit vid datan. Vi hade en konsert för Trångsundskolan idag på morgonen, jag kan säga att det inte var mycket publik, men det gick bra idag också, men ivkäll då jävlar ;D haha då ska det bli perfekt alltihopa. Jag ska snart ta bort sminket och sminka om mig, man vill ju se fräsch ut när man står på dansgolvet inför över hundra pers. Hoppas mamma inte glömmer kameran bara !! men jag tror inte det. JAG VILL INTE att den här veckan med vistagalan ska ta slut det har varit så roligt, börjat pratat med människor som man nästan aldrig har pratat med förut, men sånt är livet.
Min leggins är borta :(:(:( !!! men jag hoppas jag hittar dom.
Nu ska jag ta bort sminket, men vi hörs ciao <33

Vi rockade asså !!

Hejhej, herregud vad bra det gick idag på vår första konsert asså inte för att skryta men det gick jävligt bra. Imorgon har vi två konserter till as kul. Men då ska det bli ännu bättre än vad det redan är.!!
Imorgon kommer det bilder förhoppningsvis för mamma ska ta med sig kameran, men bilderna kommer inte bli så där jätte bra men ni får nöja er med det som blir.

Kom bara på en sak som stör mig jätte mycket !!! att små snorungar som går i 2:an går runt med värsta hängbyxorna, märkeskläder och allt !!! jag blir verkligen irriterad på det ! jag vet inte vad ni tycker men jag blir så irriterad och så går dom runt som de äger allt, såg en sådan liten skit på bussen när jag var påväg hem därför tar jag upp det.

Nej nu ska jah ta något att äta puss ♥

hemma

Hej sötnosar :* jag är trött som in i helvete, men idag har det varit riktigt kul och stressigt under repitionerna, vi måste bara få till allt på slutet när vi ska bocka och säga tack bla bla bla aa ni vet. Men det sitter i morgon ska ni se, men annars är allt skit bra, pricket över i:et surru.
Det tar verkligen krafter av att dansa, är helt slut, det blir inge träning ikväll inte.
Nu kurrar magen och sen ska jag ta mig en varm dusch. Juste imorgon ska vi ha första uppvisningen. Vi får se hur det går men det ska gå bra känner det på mig. Men ha det bra sötingar och så kanske vi hörs senare. Kisses ♥

det här skulle jag behöva just nu (a)


tisdag

Godmorgon, haha sitter här med morgonfrillan och har precis käkat frukost, ska börja göra mig i ordning, sitter jag kollar på sl när bussarna går. Men vi får höras mer ikväll, puss ♥



besöksrekord...

idag igen, det här är skit kul :D:D när statistiken ökar , hehe jag fattar inte varför man blir så glad men man blir det, som sakt jag säger än en gång välkomna till er som är nya och jag hoppas ni gillar min blogg och att ni stannar. Nu sitter jag och tittar på ballar av stål och ska fortsätta kolla nu och vi hörs i morgon sötnosar ♥ :*
ha en fortsatt bra kväll. ♥

  

kärlek

Ìbland känns det som man inte kan bli kär längre, att man inte vågar eller kan lita på kärleken.
Slutar nästan alltid med man blir sårad eller sårar någon, men när det väl funkar så är kärleken det bästa som finns,
att ha den känslan att bli älskad och att få älska någon, det får en att leva.. 

                            

                        


måndag kväll

Hej igen, har precis målat naglarna men blev väl inte så jätte bra men det får duga, jag försöker bestämma mig för vad jag ska ha för kläder med mig i morgon till aulan, vi ska pröva köra med alla kläder och allt. Jag tror att det kommer vara jävligt kul i morgon, hoppas bara på att amanda blir friskt ! hon hade feber idag. Koregrafierna sitter bra förutom den första Durty Wine eller vad fan den heter xD men det ska nog sitta i morgon ska ni se. Men jag tror att jag ska göra mig en smoothie och sen titta runt på andra bloggar för jag har inte så mycket mer att skriva,


 


måndag

Hela dan har vi kört genrep på våran uppvisning, det var kul men tröttsamt , dansa alla danser om och om igen haha.
Mitt busskort har blivit snott idag :/ eller så har jag tappat det men jag tror att det blev snott. FUCK !!! så jag kunde inte åka och träna :( suck !! men har ju dansat hela dan så¨har fått bra med motion.
Har precis käkat och är mätt och belåten. Min lillebror står och gråter berdvid mig här för att han inte får datan , så jag ska skriva klart det här inlägget sen ska han få datan.
Imorgon ska vi vara i huddinge aulan och börjar jag halv elva, as najs! men kommer nog sluta vid fem eller sex då -.-
menmen, på kvällen ska jag försöka träna. nej nu ska jag vara lite snäll och ge andreas datorn vi hörs mer ikväll när han har gått och lagt sig så får jag datorn då. puss på er ♥


Funderar på att...

börja videoblogga men jag vet inte riktigt, vad tycker ni ? aa vi får se hur det blir med det. Jag har skrivit rätt många inlägg idag, men nu är det dagens sista för nu ska jag gå och sova. Men vi hörs i morgon bebisar. Ha det så bra .. puss på er

besöksrekord :D

Yes, idag har det varit besöksrekord, fortsätt att läsa min blogg. Skulle vara kul om man fick veta vilka det är som läser min blogg och skriver en kommentar och säger vad ni heter och vilka ni är ? :) <3

desgin

´ 
Desginen vart grym eller hur ?jag är i alla fall jätte nöjd men det blir jag alltid när amanda hjälper mig, tack sötnos :D och det kul med lite nytt eller hur ? men tack i alla fall gullet ;D <33


av johanna

fick nyss det här av johanna och det är sånt här som gör mig så jävla glad !!


gumman du är det bästa som har hänt mej vill aldrig förlora dej igen..
alla minnen har du raderat dom..
du kommer ihåg mer än mej faan ^^ xD <33

Till dig johanna, jag älskar dig tjejen.
en bild på mig och johanna på påsklovet, ahah jag ser för jävligt ut på den bilden, men man måste ju bjuda på sig själv också.


söndag kväll

Imorgon är det skola då, saaajk :D inte för mig , eller jag ska vara i skolan men bara repitiera danserna as najs, ni som läer min blogg visste redan det.
Ny design är på g, amanda håller på att hjälpa mig, www.amandalindells.blogg.se , titta gärna in hennes blogg, den är bra.
Jag länktar till helgen, för då ska jag träffa johanna gullet! Det var jätte länge sen som jag träffade henne, love you! Jag tror jag ska göra mig en smoothie och en fruktsallad på det, låter inte det gott. Ha nu lät det som att jag skulle blanda smoothien och salladen men det ska jag inte, i fredags så var jag ju jäääätte sugen på jordgubbar, vem tror ni hade köpt det ? jo min älskade mamma och vad gott det var!! nu har inte jag så mycket mer att skriva, så ni får ha det så bra så länge kära läsare, och jag är glad för statistiken ökar, yeey :) puss ♥


mätt som fan !!

Hej bloggen, kom precis hem till mamma, jag käkade för två timmar sen kanske ? och jag är fortfarande sjukt mätt, as jobbigt och jag åt inte så mycket heller. Ska hoppa in i duschen sen kan jag skriva mer. Ska fortsätta med franska revolutionen. Nu kom min låtsas pappa och behöver datan men vi höres senare. puss på er så länge ♥

gårdagens outfit

 
Enkelt men ändå snyggt.
Tröja- gina
svart linne- jc
leggins -gina
väska-h&m
skor- skopunkten
solglas ögon- kroatien

söndag

Halloj!
Jag vaknade tolv idag och det var riktigt skönt att sova ut, har precis käkat  frukost och ska snart börja komma igång med mitt arbete om franska revoultionen, ska försöka på mvg på det.

Igår var jag ju i Eskilstuna och tittade på speedway,  jävlar vad förseningar det var vanligt viss brukar matchen hålla på i två timmar men det här höll på mer än tre timmar !! Men det var för att det var många som åkte omkull, och staterna var inte lika, touch the tejp och bla bla bla det var domaren var aldrig nöjd.
Men satt och hejade på Jonas Messing ialla fall, gick inte så jätte bra för honom, men alla har väl dåliga dagar right ?
Jag kom hem vid sex ungefär då åkte vi och köpte pizza men jag tog kebab, mums, jag kan säga det att jag var mätt resten av kvällen ;O

Vid åtta cyklade jag ner till ida, var med henne, haha hon tog sin cykel och vi cyklade runt och runt, garvade och snackade bara, jävlar vad jobbigt det var för benen, !! hade redan träningsverk och kan ju säga att det är värre dag ^^ träningsverk i magen har man också, det är härligt men inte när man garvar då är det ett helvete !! nu känner jag att jag bara sitter och skriver.
Vid elva började jag röra mig hemåt eller jag cyklade till min lillebrors kompis mamma där befann sig min pappa. Var där hade trevligt, vid ett var klockan kanske ? cyklade jag hem la mig i min stora sköna säng och somnade på en gång, var skit trött.

Idag ska jag till mamma, göra klart mitt arbete om franska revoulitonen och ta det lugnt. Ni får ta det så bra och så hörs vi lite senare, puss <3
förlåt för de dåliga bilderna.






här satt jag på läktaren, bjuder på bilden.





lördag

Godmorgon godmorgon, jag höll det jag lova mig själv att gå ut och springa. men attans vad jobbigt det var ;O när jag kom in så gjorde jag styrka och nu har jag precis kommit ut ifrån duschen och ska snart äta frukost.. Nu sitter jag och lyssnar på "för kärlekens skull med Ted Gärdestad" som ni ser i inlägget nedan så finns den låten där, fyfan vad jag älskar den, får tårar varje gång jag sitter och lyssnar på den. Nu kurrade magen så jag ska göra frukost och sätta mig ute i solen och käka frulle, kan inte bli bättre ;D

Det blir nog mer bloggande ikväll när jag kommer hem ifrån Eskilstuna, vi ska röra oss här ifrån vid 12. men kan försöka slänga in dagens outfit lite senare.
Ha det bra sötnosar :*




några av mina favorit låtar


 




kväll

Hejhej, min kväll vart helt okej ändå men det bästa var att jag fick träffa ida en stund, någon timme, men 5 minuter med dig ida är som tusen år för mig, du får mig att må bra hjärtat !! kom hem vid elva som pappa sa(a) och han kommer ´hem snart.
Imorgon på morgonen ska fia (jag asså) ut och springa, sen ska jag duscha och göra mig i ordning och sedan röra oss mot Ekilstuna och titta på Junior VM -kval jag snackar så klart om speedway, och jag hoppas att det kommer vara fint väder i morgon asså ! Men en sak som är mindre kul är att familjen Lindgren kommer dit också ser VERKLIGEN inte fram emot det, men det är bara att skita i dom.

sitter och tittar lite på youtube och fick fram den här sköna skåningen, haha i slutet han är fan skön för att vara 8 bast bara xD


ha en bra kväll, eller aa titta på klockan , det är ju andra maj. men vi hörs imorgon babes <3

shopping

Nu sitter jag vid datan när det är så fint väder, kanske borde gå ut och njuta det sista av solen för idag ? vi får se jag ska göra klart min uppsats också om franska revolutionen. får se hur det går med det, jag har bränt mig i ansiktet idag inte kul alls. Juste jag var och shoppade idag också, ni ska¨få se vad jag handlade. Nej nu ska jag och pappa börja med maten, det blir grillat, mums !!

som sakt ursäkta för de dåliga bilderna

tre randiga tröjor, (de är olika)

ett brunt linne, byxor som går till knäna.


och en jätte fin väska


det blev ett par svarta leggins också.
 


fredag

Tjenixen,då var det 1:a maj solen skiner och åh allt är underbart !!! :D:D:D:D om en månad och 9 dagar så har jag SOMMARLOV :D Imorse när jag vaknade trodde jag att det var lördag men det är det icke det är ju fredag, en långhelg blir det :D just nu sitter jag på pappas jobb jag ska snart kila över till skärholmen och shoppa, jag kommer att få pengar snart sen åker jag och shoppar själv, pappa var inte så sugen, eller han hatar att shoppa så han sa "du får pengar av mig och så får du gå och shoppa själv" :)
 Ställde klockan i morse inte så värst roligt!! men men.. 
jag har inte aning om vad som händer idag, eftersom jag inte får gå ut så blir det väl pluggning på en fredag kväll, visst låter det roligt ?:P nej men det behövs verkligen ! Jag kommer inte att ha någon skola nästa vecka för vi ska repitera inför våran Vistagala som är på torsdag, visst är det soft ? Fast på måndag kommer vi vara i skolan och repitera sen från och med tisdag ska vi vara i Huddinge Aulan. As najs asså :D Börjar halv elva då till och med.
Men ni får ha en jätte skönt fredag så hörs vi lite senare. puss ♥
det här skulle sitta fint nu, åh vad sugen jag blev på jordgubbar!!



RSS 2.0