i knew i loved you!

Känner mig jätte kärleksfull just nu! Fråga mig inte varför! En pojkvän skulle sitta fint nu! Saknar närheten efter någon väldigt mycket, fast är ändå nöjd med mitt liv just nu, haha vad sitter jag och skriver? Äh man måste ju bjuda på sig själv! Eller vad säger ni? ;)





En gammal goding


ny design?


tisdag avklarad

Vad fan ska man blogga om egentligen? Kul att typ skriva samma sak hela tiden, men gör ett nytt försök, kom hem för kanske 20 minuter sedan och är död i soffan kan man väl säga? Lyssnar på musik och ska göra en ny desgin.
Har inge plugg ikväll, helt underbart!
En ny desgin får det bli någon annan gång för nu ska jag tydligen till salem och träffa johanna! hör av mig senasre ikväll istället :)


godkväll


Idag har det varit ännu en dag med blandande känslor! Allt är upp och ner, men det här klarar jag mig igenom. Det får man väl ändå hoppas på. Men tack Rasmus Bremberg för att du finns och alltid ställer upp för mig! <3
Ska hoppa in i duschen snart sen blir det sängen för mig!
Idag har det varit så skönt för har inte haft något plugg alls! Imorgon sista skoldan på den här veckan, bara kämpa igenom den! Har ingen idrott då heller, så slutar 12.45 as nice! Nej nu är det duschen, fett med sköööönt ;)


this is england

Sooooft, men seg dag! Det började med matte prov och dom tog bort våran sovmorgon dom jävlarna! Nu har jag haft hålltimma i tre timmar! Och har typ inte gjort ett skit! Men halv ett börjar jag igen och då ska vi titta på this is england. Jävligt bra film faktiskt! Sen slutar jag och ska se framemot en till kväll med plugg! Blev klar med det där jävla arbetet igår som tog 4 timmar!

Hörs senare <3

tre år till!

jävla horuppgift, jävla ideologier! Usch fyfan vad tråkigt det är att plugga! SMBE? Vad FAN tänkte jag med! Joooooo jag vet! Jag tänkte inte alls. SKIT BRA SOFIA!


buuuhu!

Usch fy och blä, nu har jag lovat mig själv att slå upp böckerna och sätta mig och plugga, avundsjuka? Inte det minsta tror jag! Skulle inte jag vara i alla fall. Har naturkunskap och ideologier som ska vara klara till imorgon! Great va? :D

strängnäs



Sanna och Fia signar ut! Hörs imorgon<3

sofia jordan åhnström


if it means a lot of you

FREDAG! Men har verkligen ingen aning om vad fan jag ska göra! Försöker få en viss person att komma hit för jag är troligen ensam hemma ikväll, men det kan man nog fet glömma att personen gör. Får hitta på något annat skoj. Imorgon drar jag ner till Strängnäs med syrran med flera. Skönt att komma bort en dag iaf. Hon och jag tar tåget ner dit.

Sanna <3

 


SVAR PÅ TAL

svar på tal: andree<3
Svar, nej det kan jag ju säga på en gång att det inte är HAHA! :p

I hurt to say this, but I miss you! <3

Saknar din närhet, saknar din doft, saknar att hålla om dig, saknar din omtänksamhet, saknar dina mjuka läppar, HATAR att sakna dig! För det svider bara men jag tror jag gjorde det rätta valet, även om det inte känns som det just nu, så äre det rätta!
Hatar tanken på att allt är slut, hatar att du inte kommer finnas där. Hatar att du snurrar runt mitt huvud. Du gjorde mig glad, du gjorde allt. Bara att se dig, du behövde inte säga någonting, du bara fanns där. Länge sen jag hade känt en sån här känsla, det kändes för bra för att vara sant, klart skulle det finnas någon som kom emellan.
En dag, vet inte vilken, så kommer vi säkert kunna bli vänner igen i alla fall. Men det kan nog ta ett tag, för mina känslor är för starka för dig just nu, risken är bara att jag skulle få känslor för dig igen.
Vill helst av allt bara trycka på en delete knapp och radera dig helt och hållet! Men som sagt, det som inte dödar en stärker en! Your arms feel like home! <3

******, jag saknar dig väldigt mycket <3<3



TUSSAN! :D

Kom nyss hem och nu myser jag lite med katten, TUSS :D Hon är så söt. Btw, födelsedagen vart riktigt lyckad igår. Fick det mesta utav det jag ville ha. Men imorgon blir det mer. JÄVLIGT soft dag i skolan idag! Inga lektioner kan man säga om man ska jämföra med imorgon då jag slutar klockan fem! Ikväll blir det bara jag och lillsyrran hemma, nice! Men mina böcker kommer göra mig sällskap... inte kul!

Jag älskar dig min fina syster! <3


IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG

FÖR IDAG ÄR DET MIN 16 ÅRS DAG :D!
Hej alla glada, jag är glad i alla fall! Det började med att jag fick några presenter på morgonen, men bäst av allt. FRUKOST PÅ SÄNGEN! ;) Fick vita converse, underkläder och puder. Tre saker är bortplockade ifrån min önskelista, perfekt! Telefonen har plingat hela dan med massa gratulationer. Ikväll ska jag till min mamma och firas utav släkten Jordan. På torsdag blir det med släkten Åhnström. Än så länge har min födelsedag varit awesome, hoppas den fortsätter lika bra bara!


take it off!


Godkväll på er!
Vart en snabb shoppingrunda med mormor idag. Jag bestämde mig för att hitta en rejäl vinterjacka istället för massa kläder. Vi käkade lunch tillsammans och lite så. Sen skjusade hon hem mig, då hoppade jag in i duschen och gjorde mig lite i ordning innan Johan, Tobbe och Bremberg kom och hämtade mig. Vi har crusat runt lite överallt med bilen. Kom hem för en timme sen kanske. Har käkat mat. Väntar på att bullarna ska bli klara som vi håller på att baka sen ska jag känna mig tjock. Väntar på att tiden ska rulla, imorgon fyller man år jöööööh!

Fan vad jag saknar götet brudar! <3





imorgon är det inte en vanlig dag!

Hejsan, anledningen till att jag inte har bloggat är för att i fredags blev jag inlagd på Huddinge Sjukhus. Blev utskriven igår. Men nu är jag på banan igen. Vart ingen skola för mig idag inte, var och shoppa med mormor :D! Imorgon fyller jag nämligen år!!!!! Skönt att inte ligga på sjukan på sin födelsedag!
Nu tar jag nya tag och det börjar med skola imorgon. Det svider lite att säga det här men jag saknar skolan! :O

En ny design kanske? Aa ska nog göra det.


RSS 2.0