ska packa det sista nu

Ska packa det sista nu för i morgon åker jag och kommer hem om 2 veckor ungefär, ska ladda in lite nya låtar i mobilen så jag inte tröttnar på alla mina andra. pussar och kramar ifrån mig :D <33

glasögon

Jaha, då var det dax för mig att ha glasögon på heltid, jag är översynt, och jag har fått ta hem 4 glasögon och prova hemma för vilka jag känner för. Imorgon ska jag till Målila om det är okej med Freddie hoppas på det, det är SM helg. Jsm finalen var idag. Nu sa pappa att han hämtar mig vid 11 i morgon.
Ikväll har vi varit på middag hos Josés syrra det var trevligt.

Dom här ska jag ha, vad tycks ?:)
Strunta i att klistermärkerna är kvar lånade ju bara hem dom :)







optikern

Tjenare, nu ska jag duscha och sen ska jag dra till optikern och kolla synen för att jag får fruktansvärt ont i huvudet och ögonen när jag tittar på tv, men det skulle inte förvåna mig om dom säger nej det är inge fel. Men vi får väl se.

Juste, när jag var i Skara ringer pappa till mamma och säger att han inte har mitt pass för att jag har använd det någon gång och att jag har det, då kunde jag ju inte tänka på något annat så igår när jag kom hem letade jag i alla låder och hittade det! Tänk om jag inte hade hittat det då hade min resa till Slovenien varit körd ! Men nu är den inte det och det är bara 3 dagar kvar tills jag åker, ska bli skönt att åka ifrån det här pissvädret! :D

I morgon ska jag vara med den här sötnosen! Det var ett tag sen vi umgicks pga en sak, men saknar dig bebis ;D <3

skara 22/7-24/7

Hellu, kom hem ifrån Skara för någon timma sen, har suttit och ladda in bilder och packat upp lite. Tänkte berätta nu vad har hänt.

Dag 1:
Vi åkte till skara vid halv två tiden och kom fram vid halv sju. Det var sjukt segt att åka dit för vägen var väldigt tråkigt men som tur var är att jag hade musik, så det var ju bara in med hörlurarna på högsta volym. Vi stannade och käkade lite på vägen också, men när vi väl var framme packade vi upp och jag och Sandra gick och köpte kol. När vi kom tillbaka började vi med maten och gissa om jag var hungrig men när maten väl var klar var vi tvungna att käka ute för alla gick inte plats så vi satt på en stor sten gick ju sådär kan man ju säga sen började regnet att ta till men vi sket i det för vi var så hungriga men det regnade inte så mycket. Men Sandra och Jenny sprang upp under träden och fortsatte att käka där. När vi väl hade ätit klart gick vi barn till våran stuga som låg en bit ifrån dom vuxnas stuga, var ju kul att springa fram och tillbaka hela tiden, men men det gick bra ändå. När vi kom fram till våran stuga och öppnade dörren gick jag en liten chock av hur fint och mysigt det var där inne. Det var väl det som hände dag ett, vi tog det lugnt resten av kvällen. Jag fick dela säng med Hampus( min kusin) alla nätter för alla skulle inte få plats annars och jag varnade honom för att jag var en jävel på att slåss och sno täcke på nätterna.

Dag 2:
Vi ställde klockan på halv nio och gick det vuxnas stuga och käkade frukost, sen gick jag och duschade och det var ju inte sådär jätte kul för att det var två lebbar som stod i duschen och råhånglade och smiskade varandra och jag kände mig inte sådär jätte bekväm så jag böt plats och gjorde mig klar fort och skyndade mig där ifrån sen. När väl alla var klara så gick vi till ingången till sommarland och när vi väl var inne började vi med att köra cokart, satan vad det är kul men jag fick en as dålig bil höll in full gas hela tiden men kände hur alla drog ifrån men kom inte sist i alla fall. Sen gick vi och bada och det var kö överallt och jag som hatar köer men solen sken i alla fall så det var ju bra. När vi hade åkt runt lite på saker och allt gick vi och solade men det var ju bara att sola i tio minuter för sen kom gråa moln som täckte över på hela himelen då gick vi och bada igen. Fram emot kvällen var det inge folk alls så vi åkte allt om och om igen och det var ju dö kul och så himla skönt att det inte var någe folk.
När vi kom tillbaka till stugorna duschade vi och fräschade till oss så var det dax att gör mat, jag låg och frös jätte mycket hela kvällen så jag spenderade kvällen mest i sängen hehe. Men gjorde ju annat också. Efter maten var det några små killar som samlade ihop nästan alla i hela området för att spela fotboll det var lite kul faktiskt att dom gjorde det men jag var inte med och spela.
Kvällen blev lugn för att var trötta efter att ha badat hela dan.

Dag 3:
Vi ställde klockan på åtta för att vi skulle städa och fixa och dona på morgonen för det var dax att åka hem den dagen. Men jag vaknade utav att Hampus drog av mig täcket 10 minuter innan väckar klockan och jag sa varför drar du av hela täcket för ? Han ba du ska inte säga något jag har sovit utan täckte hela natten, hehe stackarn men jag varnade ju honom.
Vi städade på morgonen sen gick vi till vuxnas stuga och käkade frukost sen gick vi till sommarland igen och vi var nästan först idag hur najs som helst, vi började med cokart igen och den här gången fick jag en rejäl bil satan vad fort den gick.
Sen gick vi till mellan cokarten för att Andreas och Viktor ville köra dom för att de gick inte köra de stora för att man var tvungen att vara 1,60 och jag var det precis :D haha
När vi väl åkte så tog regnet över igen och banan blev blöt och hjulen fick inge fäste det var lite läskigt, min bil gick as fort också så när man kom till svängarna och svängde reageade den inte och jag ba hallå jag svänger ju :O och efter 100 år reagerar den och då vart det värsta rycket.
Sen gick vi och badade och det regnade fortfarande men det är skönare att bada när det regnar och det var inge kö på hela dan heller så himla najs :D vid halv två gick vi upp och käkade sen körade jag och Simon cokart en sista gång i ösregnet man såg inte ett piss och jag vann över alla killar :D jag är bäst :Dsen åkte vi hem och jag sov i bilen en timme och det var väldigt skönt sen stannade vi på vägen och käkade.



Bilder dag 1:

innan vi åkte


mor & dotter lika?


puss på er


jag och viktor


en gång i tiden var vi lika långa, det var ett tag sen :P


syster och jag


syster och mamma


affe, jenny, simon coh hampus


skulle ta kort på stugan men det fick jag inte göra :P


syster och jenny


mamma och jose


affe


söta viktor


hampus och jag


kusinerna Jordan









stugan


stugan


stugan


hampus


vi hade tråkigt så vi tog fram kameran








Bilder dag 2:

nyvakna jävlar


morgonfrillan var på plats


haha vem ser mest nyvaken ut ? ;)


fotboll


och en sur hampus?:P


jenny och affe


lillebror


haha okej ?:P


kände inte för att vara med på bilden


andreas la sig ute för det var för varmt :P


sen kom han in och la sig på golvet


Bilder dag 3:

städning på G


simon och jag fick tråkigt


haha okej :)


sandra, andreas och hampus


söta viktor och jag


ser man att vi är trötta eller?





sen fick vi också tråkigt :P


och en trött sandra ? :D










nu åker vi

Nu åker vi, kommer hem på torsdag kväll så vi hörs då sötnosar , kameran är med så det kommer bli en del bilder, :) <3


städning på g

Ja förr drog vi ju till stranden för det blev helt plötsligt jätte fint väder sen när vi kommer ner dit börjar det blåsa och skit och så kom molnen fram igen och det vart as kallt så jag och mamma satt med filtar och frös som satan medans Andreas och Viktor badade, när solen tittade fram så tänkte jag också hoppa i men jag skulle känna på vattnet först, vad tror ni händer ? Jo jag blir i puttad och satan vad kallt det var !!!!! Det var ju inte direkt så varmt när man gick upp då blåste det ännu mer. Vi var inte där så länge sen när vi kom hem så halv sov jag på soffan sen ringer pappa och säger att han har köpt en ny kamera så han åkte hit och lämnade den till mig, snällt av den gubben ;D Men det dåliga är att man måste ladda kameran 12 timmar innan man ska änvända den. Men men
Har nydligen käkat pizza var typ ett år sen jag käkade det ? Gott var det i alla fall och nu på listan är det bara städningen som gäller. Hehe inte det roligaste men det är så skönt när allt är klart, nystädat älskar det. Just nu ligger kläder överallt på golvet hehe nästan så man inte det. Ska försöka skriva något inlägg innan jag åker i morgon till Skara men jag kan inte lova något, ska ut och springa i morgon med, hoppas mina knän inte spökar igen. Nää nu är det städning som gäller. Puss på dig <3

saknar det gamla gänget ! <3

ny kamera


måndag

Heej :) vaknade vid nio i morse och kunde inte somna om! Men men det är så ibland, men jag bestämde mig för att gå ut och springa och det gjorde jag vilket som förvånade mig! Det gick bra tills mina knän började spöka fy satan vad ont det gjorde men jag försatte att springa ändå vilket kanske inte var så bra!
Dagen planer blir att packa för i morgon ska jag till skara var där förra året också. Ska dit med mamma,José, Sandra,Andreas,Viktor, Affe, Jenny, Simon och Hampus som är mina kusiner, det var dom jag var i skara med förra sommaren också.
Sen idag så måste jag städa mitt rum det är verkligen behövligt, kommer nog ta en timma eller två. Jag skojar inte men men.  Nu tittade solen fram :D så jag och min famlij ska åka till stendahls badet och bada och sola :D städningen får vänta, för solen går före, hehe ha det bra pussar <3

I wish

Jag önskar den du är nu inte finns.
Jag önskar allt det där var en dröm.
Jag önskar att du kunde inse.
Jag önskar att du var annorlunda.
Jag önskar att jag var annorlunda.
Jag önskar att allt blir bra.
Jag önskar att vi hittar tillbaka
Tillbaka till varandra.
Tillbaka till lycka.
Tillbaka till kärlek.
Tillbaka till vänskap.
Tillbaka till då.
Då var allt fint.
Då var allt roligt.
Då var jag glad.
Då var vi oslagbara.
Då var vi bäst.

Glömde skriva att det är faktisk Fredrik som har gjort den här dikten och tyckte att den var så fin !

söndag

Godmorgon :D
Jag vaknade nyss och vädret suger ju idag, det blir så himla tråkigt när det är sånt här väder! Idag vet jga inte vad som händer, ska läsa ut min bok ialla fall och börja på den andra jag har är avis på Jennifer som åker till Grekland idag -.- men nästa måndag då åker jag till Slovenien och sen Kroatien jag längtar som fan, sol och värme, bad och skratt och iår ska även min syrra med ska bli så himla mys och även Benke ska med, och det ska bli ballt att vi bilar ner. Kommer ta ett dygn ungefär så måste lägga in nya låtar så man har något att lyssna på, är så trött på mina andra :P haha kommer inte klara mig annars, det är sant, utan musik fungerar ingenting i min värld.
Nu ska ni få en titt på bilder ifrån igår

innan vi åkte


den här var ju bra cool asså


olle


hasse,jenny och olle


Tomma,Tommy och Nalle


jag och märta


sandra och olle


även dom här sötnosarna hjälpte till i köket, det är mina kusiner :)


min gudfar ;)


sandra <3



2006-2009

jag sitter här och har tråkigt så ni ska få se lite bilder ifrån tre år tillbaka och ifrån den tiden tills nu :) <3

2006

maj


juli



oktober


november


 
2007

 september


oktober





december


2008

januari


februari



april



juni



juli



augusti



augusti eller september



september


oktober



november


december







2009

januari



feburari



mars



april



maj



juni



(har ingen bra bild ifrån juli hiihi)
men skillnad är det i alla fall ifrån 2006-2009 :) <3


olles 90 år dag

Halloj i stugan, kan bara säga att dagen vart lyckad, och Olle var så glad när han höll sitt lilla tal började han gråta:'D nej men det var jätte lyckat. Orkar inte säga vad som hände, det kommer bilder senare och dom bilderna får tala för sig själva. <3


jag fördröjer tiden

tvärfeta frågor, vågar du?

Utseende
1. vilken ögonfärg har du: Blågrå
2. hur lång är du: 160
3. vilken hårfärg har du: blont
4. långt eller kort hår: det är någonstans mellan kort och långt
5. piercingar i anisktet: Inga
6. vilken ögon färg skulle du vilja ha: kristall blåa men är nöjd med som jag har nu
7. hur lång skulle du vilja vara: över 170 men det kan jag nog glömma :P
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: blont
9. vill du ha kort eller långt hår: lite kortare än vad jag har nu
10. skulle du vilja ha piercingar: i tungan och i naveln

Senaste du
11.  åt: yougurt och flinger
12.  drack: vatten
13. du fick sms av och vad de stod:Jesper: Fy fan det höll på att bli bråk hos mig <3<3
14. du skrev sms till och vad du skrev: Lina: Sitter och tittar på bilder på oss :) <3
15. sa: vilken buss ska vi ta?
16. kramade: Viktor
17. kysste: Jesper
19. du spydde: haha kommer inte ihåg
20. du skrattade rikitgt mycket: Igår

Kärlek
21. är du singel: Ja det är jag
22. ditt förra förhållande va med: Alex för 1 ½ år sedan :O
23. ditt längsta förhållande: Nästan 5 månader
24. med vem då: Johannes
25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: Hallberg, fast vi var inte ihop med har aldrig gillat någon så mycket som jag gillade honom. :)
26. är du fortfarande kär i personen ovan: nej
27. gillar du någon just nu? Kanske de (:
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: Inget egentligen xD
29. vill du vara singel: Nja, både ja och nej
29. vill du gifta dig? Ja det tror jag, men inte nu
31. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän: Har ingen

Vänskap
32. de som vet mest om dig: Ida och Malin :)
33. den vän som du har känt längst: Ida, Johanna och Lina =D
34. flera bra kompisar eller bara en alldra bästa vän: En allra bästa
35. någon du saknar att umgås med: Emma,Fanny och Jennifer
36. en av dina bästa tjejkompisar: Malin
37. någon kompis som bor långt ifrån dig?: Lina,
38. den du har mest minnen med: Ida
39. bra vänner du inte träffar ofta: Emma,Fanny, Jennifer, Malin,Linnea, Katarina.
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om , vem? Nämner inga namn

Övrigt
41. musiksmak: Lyssnar på typ allt förutom hårdrock!!!!
42. sport: ingen just nu,tränar själv:D (a)
43. galen eller lugn: beror på humör :D
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: ja det har jag :)
45. dricker du alkohol: har hänt att jag har druckit
46. har du hört att du borde bli modell: Har jag säkert någon gång
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: Underkläder (;
48. vad tänker du på just nu: mycket

syskonen Jordan Åhnström <3

fredag

Halloj, det var ett tag sen, igår kom jag hem äntligen. Idag har jag varit vid Stendahlsbadet och solat och badat med a la familia. Brun har jag blivit i alla fall. Imorgon ska jag fira min gammel farfar som fyller 90 år och jag och min syrra ska vara servitriser så det kommer inte bli någon uppdatering. Har fortfarande bloggkorka men jag skriver något inlägg då och då när jatg har något vettigt att skriva, jag skrev ett litet inlägg nu så ni vet att jag lever så att ni inte tror att jag är död ;). Puss
systrana blondie ;) <3

åker till landet

Hoppsan, nu var det ett tag jag skrev ett inägg, men har inte haft lust som jag har skrivit tidigare, men vaknade nyss och ska åka till landet idag, vet inte exakt hur länge vi kommer vara där men på torsdag ska vi till mina kusiner. Skoj Skoj, nej men det ska faktiskt bli roligt, och det ska bli så skönt att komma till landet, har bara varit där en gång i sommar, förra sommaren var jag där nästan hela sommarn.
Hoppas på bättre väder snart, har börjat blivit blek igen -.- inge kul menmen, jag vet inte om vi tar med oss datan till landet men jag tror inte det så vi kommer nog inte höras förs en på torsdag om jag skriver ett inlägg hos mina kusiner, men vi får se. Om vi inte hörs så får ni ha det så bra  <3

jag ber om ursäkt !

Förlåt för den dåliga uppdateringen, har inte haft någon lust att sitta och blogga, har verkligen inte det.

svar på tal

erika: sofia vet du vem den där f*ttan är Ir

Hon heter typ steffi radionovaa.blogg.se har jag funderingar på att det kan vara, men är inte helt säker.

svar på tal

steffi: tror du typ är du e dessie? haha nej gumman du kommer aldrig komma till hennes nivå, kolla bara på dina fräknar ush..du kanske kommer ihåg vad hon sa om folk med fräknar? :)
förresten sola lite snälla du är fan blek som ett spöke



Varför skulle jag vilja vara dessie för, och du verkar tro att jag bryr mig om vad du tycker, vem bryr sig om dessie? Inte jag i alla fall, och tror du jag bryr mig om vad du tycker om mig och mina fräknar? Är född med det och gillar fräknar, vem bryr sig om vad hon tycker om fräknar och vad du tycker. Herregud att du orkar lägga ner energi på hur andras ser ut och har sin blogg, jag har min blogg och kör mitt eget, tror du jag vill vara som dessie en äcklig liten fjortis, då tror du fel kan jag tala om!

bröllop

idag ska jag på bröllop, gick upp halv tio för att jag ska raka benen, duscha, sminka mig och fixa håret det kan ta ett tag. Min farbror ska gifta sig. Först ska vi till min gudfar och lämna bilen sen ska vi ta bussen tillsammans till kyrkan, och jag är as glad över att solen skiner, för de hade hotat förut med regn, kul att st å i kort klänning i regnet!
Bröllopet börjar klockan halv 2 och sen ska vi till Trädgårdstorp och käka middag och fira, så det kommer inte bli någon uppdatering idag. nej nu måste jag skynda mig <3


hinner göra det här.


lite om mig:
Brukar du komma i tid: jaa oftast
Vad hade du i din mun senast: vatten

När mår du bra: när jag är med en som jag älskar
När blev du fotad senast: kommer inte ihåg
Hur känner du dig nu: TRÖTT
Kan du laga mat: ABSOLUT! :)
Vad tycker du om fötter: äckliga!!
Är du smart: kan hända (a)


är du aktiv i skolan: jaa men ibland orkar jag inte arbeta
vad saknar du: kärlek
När och varför grät du senast: i torsdags, jag skrattade på mycket så jag började gråta, glädjetårar
Var det pinsamt att svara på det :nej
Hade du en bra kväll igår: helt okej
Din favoritdryck på morgonen: vatten
Vad ska du göra i sommar: åka till slovenien, vara med vänner och så blir det mycket speedway
Är du nöjd med ditt liv: ja, om man bort ser dom dåliga dagarna så ja :)
Vad vill du jobba som: vet inte än, men någonting med media tror jag
Har du tråkigt just nu: skoja inte :P
Vad gör livet värt att leva: vänner och familj
Vad i livet ångrar du: mycket men det har bara gjort mig starkare
Vad lyssnar du på för musik: det beror på vilket humör jag är på
Är du bortskämd: kan hända att jag är,(a)
Är du trött: jaaaa !
Vad gör du imorgon: vet inte än,


Första..

Din första operation: har aldrig gjort någon
Första piercingen: öronen
Har du piercing någon annanstans: nej men vill ha i naveln och tungan
Första bästa vän: josefin johansson
Första priset:  kommer inte ihåg
Första sporten du började på: gymnastik
Första husdjuret: haha fiskar (a)
Första semestern: spanien
Första konserten: på öland men ingen aning vad det var för konsert
Första kärleken: alex

Favorit..

Filmer: sex and the city
Tvprogram: sex and the city och vänner :)
Musik: kan lyssna på allt förutom hårdrock
Kroppsdel (på kille): mage
Sport: ska börja på gymnastik
Plagg: mjukisar
Skola: vistaskolan
Bok: räcker det om jag älskar dig?


Just nu..

Äter du: ingenting
Dricker du: ingenting
Ska du: skriva vidare
Lyssnar du på: ljudet ifrån tv:n
Väntar du på: att frågorna är slut
Tittar du på: skärmen


Vad du föredrar (motsatta könet)..

Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller kyssar: både och
Kortare eller längre: längre
Snygg mage eller snygga armar: snygg mage
Busig eller lydig: busig :)


har tråkigt!


PERSONLIGT
Namn: Emelie Sofia Jordan Åhnström
Födelsedag: 5 oktober
Smeknamn: Fia
Ögonfärg: Blågrå
Hårfärg: Blondin
Längd: 160cm
Högerhänt/vänsterhänt: Högerhänt
Stjärntecken: Vågen
Skostorlek: 37-38
Civilstånd: Singel
Är dina föräldrar skilda: yes
Dålig vana: blir lätt avundsjuk

FAVORIT
Färg: rosa
Sport: ska börja på gymnastik igen
Godis: choklad
Affär: Gina Tricot , H&M och Vila
Helgdag: Känns som det är helg varje dag nu när det är sommarlov
Årstid: Sommar är bäst

HAR DU NÅGONSIN
Rymt hemifrån: Har jag säkert
Sovit utomhus: Ja, i tält (a)
Spytt i skolan: Nej, men det var nära 
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: HAHAHA, aaa ! :D
Varit på scen: ja det har jag
Retats: Säg nån som inte har gjort det?

DU
Svär: Ja, när jag gör illa mig xD
Sjunger bra: många säger att jag sjunger bra
Duschar dagligen: en gång om dagen
Vill gifta dig: ja,det vill jag
Kommer överens med dina föräldrar: oftast
Äger en ipod: nej
Sover med gosedjur: haha när jag var 10 :P

THIS OR THAT
Pepsi/cola: Cola
Mc donalds/burger king: McDnalds
Choklad/vanilj: choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/vegetarian: kött
Tv/film: berorpå
Adidas/Nike: Adidas,
Kakor/paj: Kakor

KAN DU
Gå ner i splitt: kunde :D (a)
Skriva med båda händerna: Kan, men det ser förjävligt ut med vänster
Vissla: yesyes
Blåsa en bubbla: aa
Ha dina ögon i kors: hihi ja
Nudda näsan med tungan: jaklart :D hehe nej det kan jag inte

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: Jonas
Du pratade i telefon med: pappa
Du kramade: Jonas
Du skällde på: pappa i onsdags:P
Du sportade med: ida

SENAST DU
Skrattade: igår påväg hem ifrån Nyköping när lasse berättade en historia om han själv när han var i England, fyfan vad jag garva, kunde inte andas och fick tårar
Grät: igår när jag garva, men det var ju gläjdetårar (A) :D
Filmen du såg: kommer inte ihåg

VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster: Min baksida med massa växter och träd
Lyssnar du på musik nu: aa
Vad har du på dig: mjukisar, linne, BH, hotpants
Vad är det på din musmatta: har ingen

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: kan inte sova utan två
Dricker du mjölk: Ja
Person du hatar mest:nämner inga namn
Vad borde man uppfinna: kommer inte på något
Är du ett hälsofreak: hehe jag kan vara ett, just nu är jag det :D
Värsta vädret: Slask & Regn

fredag

Godmorgon! :D
Vaknade vid halv tio för det åskade som fan! Men sen somnade jag om och vaknade kvart i tolv, as skönt för det var ett tag sen jag sov så länge.

Igår då, då var jag i Nyköping kom dit vid fyra, det är lite segt att vara där 3 timmar innan det börjar -.- menmen, det var ju sjukt varmt igår! och så väljer man att ha svart på sig, vart ju usch, ja det vart äckligt varmt.
Getingar förlorade tyvärr igår men jag tyckte att ni kämpade på riktigt bra. Jonas var ju inte sådär jätte glad efter tävlingen, men det förstår man ju! Men på onsdag ska han få prova Tomas motor och hoppas att det går bättre för dig då :D

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det är så tråkigt väder.
Det kommer att bli väldigt dåligt med bilder nu för det är mammas kamera jag använder när jag är hos henne men jag och pappa ska köpa en kamera innan semestern ialla fall. Den här om ni kommer ihåg den ?


oj oj oj vad jag är stressad

jag hade lite tid över till att slänga in dagens outfit

Nu måste jag skynda mig till bussen ♥

jag blev lurad

Fick nyss ett samtal av pappa, jag lurade bara mig igår! Så idag blir det Nyköping, hann lägga mig i solen 5 sekunder, sen så ringer han och nu ska jag plocka ihop mina saker och allt sen ska jag åka mot Skärholmen ska vara där två, ska hinna duscha och allt, så det blev ingen sola för mig idag men kommer att få färg ändå idag :) men jag tror det inte blir lika mycket uppdatering som det blev igår menmen, sakna mig inte för mycket idag ;D <3

pusspuss <33

I thought the chances for me to meet someone like you is one in a million!


Man gör inte så!

Hej, igår var jag glad hela dan, men dagen slutar på att jag vart på skit dålig humör! I tisdags ringde pappa mig
Jag tänker inte ta upp hela samtalet, bara det som det handlar om:

pappa- vill du följa med till Nyköping på torsdag?
jag- ja det kan jag kanske
pappa- du behöver inte bestämma dig än, vi får väl se här framöver.
jag- jo men jag vill följa med.


Ja, då så skulle jag följa med till Nyköping men igår får jag ett sms av pappa:
 pappa-  vem har sakt att du ska med till nyköping im?
jag- du! :S
pappa- när då?
jag- du ringde och fråga om jag ville följa med!
pappa- nu ljuger du!

FAN, vad arg jag blev, pappa jag vet att du läser min blogg men vad fan man gör inte så ! Vill du inte att jag ska följa med säg det bara !

I alla fall jag vaknade vid tio för det var en sommarjobbare som står och klipper gräset precis utan för mitt rum -.- och jag kunde inte somna om så jag gick och tittade på tv och käkade frukost och nu sitter jag i bikni och redo för att gå ut och sola, så vi hörs senare puss






<3


pictures



söta fanny <3


meeeee


Nelly sötnos


sötnosar


hehe


nämen ;)


puss på nelly


Sedan snackade vi med emma på msn


hehe ja, :P

sofia today


facelook





Endast mascara och läppglans, ingen foundation eller puder!!

hos fanny

Helluu, sitter i Fannys säng med datan, hon håller på att fixa sig för hon och Jennifer ska nämligen på bio ikväll, ja skulle också med, men jag orkar inte.
Fanny och jag har badat i hennes lilla tunna, 32 grader varmt var det i den, as skönt och solen är framme :D Har fått färg idag i ansiktet. Sen när vi inte ville bada mer gjorde vi lunch, vi gjorde pastasallad. Vart riktigt gott.
Min buss går 38,sen när jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra. Får se<3

Fanny sötnos :) <3

är ovädret påväg hit igen?

I morgon

den 2 julKlartKlart

fredag

den 3 julEm. regnEm. regn

lördag

den 4 julKlartKlart

söndag

den 5 julFm. regnFm. regn

måndag

den 6 julSkurarSkurar
Högsta:30°
Lägsta:16°
Högsta:30°
Lägsta:14°
Högsta:24°
Lägsta:11°
Högsta:20°
Lägsta:
Högsta:20°
Lägsta:10°

Vi har varit väldigt bortskämda med vädret nu de senaste två veckorna och det har varit helt underbart, men vill inte att det ska regna! Det är det tråkigaste som finns på ett sommarlov!! :(

Räcker det om jag älskar dig?

Jag håller på att läsa en jätte bra bok som heter "räcker det om jag älskar dig?" Jag är alltid en sån, om jag läser så tänker jag bara på annat och glömmer bort totalt vad jag läser om, men inte med den här boken, jag lever mig in typ i boken, nej jag säger bara det den är jätte bra, den rekomenderar jag verkligen! och jag vill läsa hela tiden,för jag vill veta vad som händer men samtidigt vill jag inte läsa den för den är snart slut och det vill inte jag :P <3

smoothie och vattenmelon


Melon är ju barnsligt gott när det är sol ute och när det är varmt, men idag är det inte soligt, men vart sugen på det ändå ;) Man blir riktigt jävla mätt utav att dricka smoothie, men gott var det i alla fall.<3

onsdag

Godmorgon och här sitter jag med morgonfrillan ska snart hoppa in i duschen. Igår sa dom att det skulle vara fint väder, men när man vaknar så är det grått och tråkigt ute, ska ju vara med Fanny idag men vi hittar säkert på något skoj ändå.
Imorgon ska det vara fint väder och jag hoppas att det håller. Ska även till Nyköping i morgon också, var ett tag sen jag var på och tittade på speedway, okej i söndags men det var ju inte någon sevädrig tävling, Eldarna-Gnistorna.
Nej nu ska jag duscha sen käka frukost. pussar <3

ville inte titta på tv, ville göra det här ist.

jag har pussat någon...

[x] på kinden
[x] på läpparna
[x] på deras händer eller fingrar
[x] i mitt rum
[x] i deras rum
[x] av samma kön
[x] av det motsatta könet
[x] som är yngre än mig
[x] som är äldre än mig
[x] med svart hår
[x] med krulligt hår
[x] med blondt hår och gröna ögon
[x] med rött hår
[x] med rakt hår
[x] som är mindre/kortare än mig
[x] som är större/längre än mig
[ ] med ring i läppen
[x] som jag precis träffat
[ ] som är gay eller bi
[x] som jag verkligen inte velat pussa
[x] på "semester"
[ ] som är en god väns syster/bror
[ ] som sitter i/har suttit i fängelse
[ ] på en kyrkogård/gravplats
[ ] på en konsert
[x] på stranden
[x] i en pool, jacuzzi eller i någon form av vatten
[x] som inte är byxmyndig - som inte var byxmyndig!
[ ] som är äldre än dina föräldrar
[x] med färgat hår
[x] med rakat huvud
[x] som var/är en god vän till mig
[x] som är/har varit med i ett band
[x] som har tatuering/ar
[x] som har en helt annan stil än mig
[x] i regnet
[ ] någon med brytning
[x ] på en båt
[x ] i en bil, taxi eller buss
[ ] på ett plan
[ ] på cirkus eller på ett akvarium
[ ] på bio
[x] en klasskamrat eller en arbetskamrat
[ ] en rektor, lärare eller chef
[x] över hela kroppen
[ ] som var medvetslös
[x] jag senare inledde ett förhållande med

vad har ni gjort ? ;) <3
nu ska jag titta på tv ciao :D <33

Hemma

Gud vad kul jag hade ikväll med Emma och Fanny, det var verkligen roligt att få träffa er igen tjejer ! Jag gick på bussen Emma satt på när hon var påväg hem ifrån jobbet och så åkte vi hem till henne, gjorde käk och sedan vandrade vi vidare till Fanny ;) Där ifrån gick vi till Stendahls badet som ligger fem min ifrån Fanny, perfekt. Det var väldigt fint där har inte varit där och bada förr. Vi badade mest och hade as kul, sen la vi oss i solen typ 2 sek sen ville vi bada igen, det var grymt skönt i vattnet, skulle chansa på att det var över 20 grader i alla fall. Tio över åtta stack vi därifrån och gick hem till Fanny för hon skulle hämta pengar och sen gick vi till Emma för hon skulle också hämta pengar, sedan gick vi vidare till pia(pressbyrån) Emma och Fanny köpte choklad, hehe och jag är pank men fick smaka av dom.
Sen gick vi hem till Emma igen, satt vid datan ett litet tag sen tittade vi på en film, släkten är värre tror jag :P En rolig film, men jag kände hur trött jag började bli men kollade klart på filmen eller nästan i alla fall och skulle åka vid elva för Emma skulle gå och sova för hon jobbar i morgon också.
Imorgon ska jag vara med FANNY :D, får se vad vi hittar på,det ska vara varmt i morgon så det blir väl sol,bad, umgås, skratt :D<3 
Kom hem nyss och lägger in bilder ifrån idag, nu ska jag titta lite på tv puss <3

kocken själv! :D


Jasper sötnos <3


påväg mot stendahl


Visst är det fint?




ignorera mitt bakåt slikade hår:P


något man bara älskar


love you <3




den här var sjukt god :D


och en osminkad och trött fia :P bjuder på den :)



RSS 2.0