On my way home

Halloj, sitter i bilen påväg hem nu ifrån Vetlanda. Jonas fick full poäng, awesome! Fick blommor utav honom, gulligt ;) och satan vad det regnar galet ute just nu. Man ska vara glad över att man inte står och väntar på någon bussjävel i regnet nu asså!

När jag kommer hem ska jag och sanna sociala oss med varandra ;)

från att vara på topp till att åka ner igen

Trodde att allt var på plats igen, men så fel man kan ha! Gav dig en chans till men du sumpade det så jävla hårt?! Lifes goes one.
Idag drar jag till Vetlanda med pappa och Jonas, speedway såklart! Andra gången jag är på speedway i år, haha helt sjukt,jag som älskar det! Får kanske bli ändring på det kanske?
Var på umo i morse, skulle hämta ut p-piller, men bara för att jag inte har någon pojkvän nu då... så fick jag inga, men ska dit igen och säga att jag har det, så jag får dom där jävla pillrena!

Kärlek på hög nivå!

miss you all ready!


I love the way you lie

Tja folket ;) Kom hem nyss. Jag och Mia har varit och fixat grejer som vi behöver hemma. Först var i centrum och lalla runt lite, jag fick en as fin tröja som hon köpte =D och en hårborste ;) Sen drog vi vidare, vi har köpt en fönsterbräda till mitt rum, imorgon kommer tapetfondväggen, och jag är typ as glad för mitt rum kommer bli så jävla awesome när vi är klara. Mia och jag ska rensa alla mina kläder som jag har, det behövs kan man väl säga, sen hänga upp gardinerna. Senare ikväll ska jag vara med Nathalie, det lutar mot det i alla fall. =D



haha jag och jeff :D


café 60

Igår var jag och Emma på café 60, mysigt! Simon och Jonas var även med! :D Sen mötte Andreé mig i stan, så åkte vi hem till honom, jag sov där, och idag åker han till Gotland :( Men nu ska jag till centrum med mia och fynda lite!






bild


Den nya hårfärgen, I lööööööve it!


ny hårfärg, love it! =D

Nu drar jag och shoppar med min babba och Mia ;) <3

running in your veins

Nu är jag hemma ifrån ikea och spenderat lite pengar, awesome! Eller det var inte mina pengar det var pappas pengar. Pappa betalar liksom ;)

Senare idag ska Jennifer göra blonda slingor i mitt hår, jag ska börja bli blond igen, naturligt blond naturligtvis. Så vi får hoppas på att det blir bra! Har varit brunett i ett hår liksom, det håller inte!




ska försöka få den här färgen igen
, kommer ju inte få det på en gång,
men det är det jag strävar efter!


kings and queens


Godmorgon! Snart ska jag iväg till ikea och handla in lite nytt med Mia. Det är en tjej som pappa träffar, det blir nog kul.

Saknar dig gumman, snälla bli frisk snart!


kvarnsjön

När jag kom hem ifrån landet var jag med Wille, Felix och William.
 Vi var hemma hos mig ett litet tag först sen sen drog vi till kvarnsjön och chillade lite där.






Stockholm i mitt hjärta

Sådär ja, nu har jag kommit hem ifrån landet, fan vad skönt det känns! =D Men visst var det skönt att komma bort lite också, men det var jätte jobbigt på slutet för då ville jag bara hem!
På söndagen åkte jag till Lina och sov där en natt. Sen på måndagen kom mina kusiner ut och då vart det lite roligare iaf.

Vad har jag gjort på landet då? Startade vattenkrig, spelat fotboll, solat, badat, fiskat. Visst har det varit mysigt men man känner hur mycket man vill hem till sina vänner efter ett tag, man känner även hur mycket vänner betyder för en när man är borta några dagar.



























svar på tal

anonym: om man typ gillar dej, hur ska man göra för att du ska börja gilla en person? och vad gillar du hos en kille? (hur en kille ska vara)

svar: hehe jaadu :P det var en lite rolig fråga. Jag har väldigt svårt för att få känslor för en kille för jag har blivit sårad ganska många gånger¨, är rädd för att bli sårad igen om man säger så.
Det är ifrån person till person hur man ska vara och inte vara, men framför allt ska min kille behandla mig bra, jag ska kunna skratta och ha kul med honom, jag gillar att vara ganska så oseriös så det skulle ju vara kul om man kunde vara det med sin kille också. Jag ska kunna prata om allt med honom. Om jag har dar där allt är skit ska jag kunna gråta i hans famn och prata ut! Om han skiter fullständigt i det kan han helt enkelt dra!

Jag gillar killar som kan säga precis vad dom tycker och tänker, som visar sina känslor, humor. Jag behöver inte världens finaste kille, han behöver ju inte ge ut som en påse skriskor heller :P

Hoppas att den här personen fick lite svar i alla fall!

så länge vi har varann

Känns som att jag är 40+ när jag lyssnar på den här låten,
 men den är ju så klockren,
 alla ord är ju sanna.
 Nej jag rent ut sakt älskar den.


snart bär det av...

till landet! Har legat i solen lite nu på morgonen innan man sätter sig i en bil. Tänkte göra lite nytta nu på innan jag åker här hemma så pappa blir lite glad på mig :D Men ha det gött.

Fan vad jag saknar alla!


nattmacka

Serisöt, nattmacka är något av det godaste som finns, enligt mig i alla fall. Jag kom på att imorgon åker jag till landet med a la familia. Hoppas mamma tar med sig sin data :O nej nu ska vi inte vara såna men man vill ju hänga med i svängarna lite ;) Jag kommr förmodligen hem på onsdag och på måndag skulle mina kusiner också ut dit. Det ser jag fram emot, länge sen jag träffade dom och jag hoppas att vädret kommer att hålla bara. Nej nu ska jag nog sova, ska inte vara en nattuggla inatt inte, det håller inte.

måste ju erkänna att vi såg ruskigt bra ut på balen tillsammans :D

whatz up whatz up?

Halloj i stugan, whatz up? själv sitter man och dreglar framför datan och lyssnar på deppmusik (?) fråga mig inte varför, känner mig inte deppig iaf. Alex oxh Johanna drog typ för 10 minuter sen kanske? Jag och Alex sattoch hade enjävligt intressant konversation om pengar, älskar pengar! Vem gör inte det liksom ;). Ska förmodligen träffa Nathalie hoppas jag på.
Men det har varit en rolig dag iaf.















grillning

Just nu pågår grillning på min baksida med johanna och alex, fan vad gött det ska bli! Väntar bara på att potatisen som ligger inne i ugnen ska bli klar, tar ju typ tusen år. Jag är hungrig nu :O musiken på högsta volym är det också, här köttar man!

nattuggla

Nä men tja! Egentligen hatar jag när man ligger och sover och så ringer någon en till exempel min pappa, så vaknar man. Men idag störde jag mig inte så mycket på det, klockan är ju ändå kvart i tolv. Aa gissa när jag somnade i natt,typ halv sex kanske? Kunde ju inte somna så roade mig med datan och en film hela natten.

Varför pappa ringde mig var angående Gotland. Han hade bokat biljetter den 8/8 och då är jag ju i GÖTET! Men han avbokade en biljett så kommer jag få åka ut till Gotland den 10:de istället, kommer vara lååång tråkigt, men vad ska man göra. Så det är bara komma hem från Göteborg, packa upp, packa ner och dra till Gotland.

Johanna kommer hit snart också och jag ska lägga mig och steka i solen, apropå att sola, den solkrämen/oljan jag köpte igår var ju riktigt jävla bra! Hawaiian heter den. Man blir brunare utav den


här hat ni den, tummen upp (y)

all alone

Ligger hemma i soffan och tittar på sex and the city på trean. Det går fan inte att hata det när man älskar det. Pappa är inte hemma så det är soft, ingen aning om vart gubben är. Fan känner mig hungrig också, kanske ska ta något att äta, ööh jaa tack. Imorgon blir det nog at ligga och steka i solen, nice med nice ;)





sunshine on my skin

Det är galet varmt ute, men man ska inte klaga( typiskt svenskar). Stan med mamma var awesome, det var as mysigt, fick med mig hem ett par skor och sololja som är as bra! När jag kom hem la jag mig i solen på en gång, sen ringde johanna och bad henne komma till Huddinge, vilket hon gjorde :D nu sitter vi hemma hos mig och chillar galet. Ikväll ska jag förmodligen träffa Nathalie, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!


lite kul med kameran måste man ju ha ibland ;)













good bye

nu drar jag till stan med mamma, hörs senare.


you are a pain in the ass



Känns som att drar ut mitt hjärta,
 hugger den med en kniv,
 sen stampar du på den,
 och sedan syr du tillbaka den
 och så får jag gå med en smärta som är svår att
överbekämpa!


lyckat!

Kom nyss hem ifrån en lyckad dag, det började med att jag solade på baksidan någon timme, sen drog jag till Andreas, därifrån drog vi till Linus och badade vi hans pool, så var två av hans polare där. Vid sex skjusade Linus mig till Tullinge, träffade brudarna, hittade as bra och billiga saker till götet :D Käkade hos Emmaslemma också, det vart grillad fälskfilé med pommes, typ as gott.
Sen kom Linus och hämtade mig efter några timmar, jag, Johan,Linus och Andreas chillade lite hos Linus. Sen drog jag, Johan och Andreas till Johans place och gjorde lite busiga saker, haha.

Som sakt nu är jag hemma och det är typ en bastu i mitt rum :O har öppna fönster och allt men sjukt varmt, okej att det är varmt på dagarna men inte på nätterna! Går ju inte att sova då!



nu drar jag och badar med grabbarna




ska man kanske börja komma igång med bloggandet igen?

JA! Det tycker jag :D
Dagens händelser då, ja det är att ligga och steka i solen, sen ska jag till Emma och träffa brudarna och planera inför GÖTEBORG. Nu är det så att jag Emma,Fanny och Jennifer drar til gbg och röjer galet, vi drar dit den 6/8-9/8. Fatta vad nicet! Taggad till hundra.


RSS 2.0