vårdcentralen

Hej på er, imorse när jag vakna värkte halsen som fan! Ena halsmadlen (stavning?) var uppsvullen. Har väl åkt på något skit. Fryser och börjar verkligen bli sjuk! Känns så jobbigt! Orkar inte bli sjuk nu. Så jag ska åka till vårdcentralen själv nu på morgonen. Som tur är att den ligger i min skola på andra våningen. Ska försöka vara i skolan så länge som jag kan. Måste verkligen för vi har ett arbete i skolan som ska vara klart idag. Åh vad jag inte orkar vara sjuk! Så jävla jobbigt! Fyller ju år och allt om sex dagar. Får väl antagligen pencilin eller något får man väl hoppas på. Kan ju inte äta något heller för det gör så ont! Får väl hoppas på det bästa att man blir frisk.
Nu måste jag snart röra mig mot bussen. Men ha det så bra ni så länge medan att det känns som att jag kommer dö!


Smygbög!

Helt seriöst, Sebastian Krantz måste vara smygbög! Sen när började han använda smink? :O
Han sjunger helt underbart, han är söt men snälla! Han beöver inte gå till överdrift!












school time!

Hallojsan! Sitter i skolan och muppar, nej men våran "basgrupp" skriver om brat! Vi börjar bli klara nu så det är tummen upp på det! Slutar om tio minuter, sen ska jag hem och låtsas att jag har ett liv, nej men ska lägga mig ner och dö typ tills pappa kommer hem ialla fall.
Btw, idag fyller nathalie 16 år :D! grattis till mitt lilla hjärta :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
nu får jag tydligen sluta! bye!


tisdag

Godmorgon alla glada! Eller alla sura, what ever, idag har man sån tur att man får skjus till skolan, börjar om 40 minuter. Efter skolan ska jag och pappa dra till körskolan och beställa tid för handledarkurs till övningkörning, fyller ju år om en vecka! :D 16 förfan!


give into me



Blir så less på allt! Samma vända igen! Trycks ner och blir sårad. Vill ha tillbaka så som det var i början, som det var igår! Nu är allt fuckat för jag uttryckte mina känslor! Det känns inte rättvist! Men ändå vill jag kämpa för dig! Som jag har sakt till dig. Det är inte lätt för dig heller, men tror du att du gör det enkelt för mig? Får ju inga riktiga svar ifrån dig.
Det som går runt i mitt huvud är du hela tiden.
Men hoppas bara på att du kommer känna detsamma från din sida, inget jag begär men det är något jag vill. Fredrik du är fin, du är underbar, men när du gör såhär vet jag inte vad jag tror längre!
Jag tänker vänta på dig. Finns ju inget annat sätt jag kan prata med dig känns det som så jag får väl skriva av mig här!


godkväll

Har blandade känslor i kroppen just nu! Vet inte om jag ska skratta eller om jag ska gråta. Har ett prov imorgon som jag inte kommer kunna plugga ett skit till! Kommer få sitta halva natten men kommer ändå inte få in någonting! Har känslor i kroppen som kommer spricka snart!

Ikväll var jag och tittade på Freddes hockey match, dom förlorade dock. Jag och Sanna fick skjus hem utav apan ( Jesper) så gulligt! :D
Nej nu ska jag plugga! KOMMER GÅ ÅT HELVETE!!!!!!!!!!!!!

jag vill fan ha sommarlov igen och må bra!

nathalie rännare

Jag saknar dig, saknar dig och den du var, innan allt förändrades. Vi var så jävla tajta förr, och du fick mig att må bra! Jag vet inte vad jag ska säga för att du ska förstå! Jag vill ha min gamla Nathalie tillbaka. Vi som hittade på random saker hela tiden och hade så jävla kul dygnet runt. Vart är du? Du finns inte längre. Vi var som enan och halvan. Våran vänskap finns inte längre, vi båda som trodde att det alltid skulle hålla, så fel vi trodde!
Vart är hon som fick mina läppar att alltid le? Som alltid fick mig att må bra? Men nu lever du ditt liv och jag lever mitt. Men vi har ingenting att göra med varandra längre, hatar tanken på det egentligen. Efter 10 år som jag alltid älskat dig. Jag vill ha tillbaka ditt stöd, det var du som stöttade mig igenom mycket men sen förändrades tiden. Du fick en pojkvän, jag åkte mer åt sidan. Du anar inte hur sårad jag är för det. Jag som alltid fanns där för dig, men det kändes inte som om jag fick något tillbaka. Vill egentligen träffa dig och prata men det är nog försent nu.

Jag försökte kämpa för våran vänskap i ett halvår. Men till slut orkade jag inte längre. Jag lägger inte bara skit på dig, jag har också min bristningar och är inte perfekt, absolut inte! Lägger inte allt på dig, lägger det på oss.
Jag hoppas på ditt bästa nu, att du kommer börja må bra igen! Vill bara ditt bästa. puss!


tråkig söndag

Godmorgon på er, sovit gott? Det gjorde jag  i alla fall! Gårdagen vart inte riktigt som jag tänkt mig sen det vart en bra lördagskväll ändå! Jag bad Fredrik komma över och göra mig och Sanna sällskap. Vi tittade på film och så slutade det med att han sov över här. Men han skulle upp vid sju, det var inte lika roligt för han har träning klockan 9. Nu på dagen ska jag plugga in väldigt mycket naturkunskap! Det suger hästballe!
Lite senare vid fem ska jag och syrran åka och titta på Fredriks match, det blir nog roligt, sen efter det måste jag hem och plugga igen. Det känns väl sådär men vad fan ska man göra? Har man valt en plugg-linje så får man ju skylla sig själv!

Min älskade syster! Love you! <3

trött som ett as!

hellu, gårdagen var riktigt nice! Den spenderades med sköna människor! Kom hem vid halv två, syrran och jag, sen däckade jag på en gång kan man väl säga. Men kvällens höjdpunkt var "historien om dildorsarna" och när uteliggaren käkade upp mitt och Sannas godis.
Fredrik var nyss här, han var dock inte här så länge men han skulle förmodligen kanske komma tillbaka. Just nu sitter jag och Sanna och tittar på en film, senare ska vi träffa sköna människor och spendera kvällen med dom.

klass 9B, miss  you all ready!<3



DANIEL NORBERG


fredag för fan!

Halloj, kom nyss ut ifrån en dusch och nu sitter jag och tittar på "Boattrip" jävligt rolig faktiskt! Aldrig sätt förr.
Säger bara fyfan vilka idrottslektioner man har asså! Man blir ju spyfärdig men så jävla härligt ändå! Men det bästa är att våran sista lektion på fredagar är idrott så man kan gå hem och duscha. Vad som händer ikväll är helt oklart! Som jag nämnde tidigare,skulle ju jag och syrran kanske på bio med vi får väl se hur det blir med den saken. Provet gick väldigt bra, känns det som i alla fall sen kan det ju gå rakt åt helvete också men det tror jag inte! :)

FREDAG :D

godmorgon sverige!

Det är nästan första fången på fem år som jag har gjort mig klar på tjugo minuter, awesome. Börjar klockan åtta idag och slutar 14.05. Har geografi prov, vi får väl hoppas att det går bra.
Just nu käkar jag lite frulle och det som gör mig glad just nu är att det är FREDAD FÖRFAN :D vet inte vad helgen har att erbjuda, men det märker jag antagligen, kanske blir en lugn helg? Skulle behövas! Jag och syrran snackade om att gå på bio.


en ny design skulle inte sitta fel nu! Nu när man är blond också ;)

Nej men tja, bloggandet har varit väldigt dåligt de senaste två månaderna,men jag har inget att skriva om. Men kan nog göra det försök till. Mycket har hänt! brudarna och jag var i göteborg, varit på gotland, skolan började och nu går jag i Sjödal, det är awesome! Jag har fått två kattungar, Nora och Tussan heter dom. Pappa har fått en ny flickvän, Mia som jag har nämnt tidigare. Jag har fått fyra nya halvsyskon. Sanna en av dom som jag kommer så jävla bra överrens med! PUSS PÅ DIG HUNNY! Jag fyller år om 12 dagar, woooho! Sweet 16. Snart är det dax att börja övningsköra också, det kommer bli skit nice!

Idag är hemma ifrån skolan pga att jag har ett geografi prov imorgon som jag måste verkligen plugga till. Syrran är också hemma idag, men hon är dålig for real for real! Just nu ligger ví och tittar på avatar, aldrig sätt förr. Men troligtvis är den bra.  Sen är det dax att plugga gärnet!

Men vi får se väl se hur det blir med uppdateringen men hoppas ju på det bästa!



RSS 2.0